Miért vállanak egyre fiatalabban gyereket a lányok?
Figyelt kérdés
Sok ismerősömnek a lánya már 15-16 évessen szült.Szerintem ez felelőtlenség...főleg ha nincs mögötte egy normális ,szerető család.2010. aug. 26. 17:24
11/13 anonim válasza:
szeintem is annak van igaza, aki azt írta, ezek a tinianyák a mi nyakunkra szülnek, a mi adónkból kapják a GYESt, a rengeteg segélyt. Bizony nem csak a kisebbség között gyakori, hogy valaki csak azért szül, hogy ne kelljen dolgozni. Ahol én dolgozok, a gyerekek (90!!!) jól látjátok , 90 %-a nem fizet az ebédért, a tankönyvekért, a szülők még egy napot nem dolgoztak, de nekik minden JÁR!!, a 14-15 éves lányok meg már újratermelik ezt a lumpenréteget. Pedig ezek nem tartoznak a kisebbséghez. Én megszüntetném a segélyt, munkához kötném, nincs olyan kis település, ahol legalább egy árokpart ne lenne, amit le lehet kaszálni. És főleg nem engedném, hogy napközibe, ővodába járjon a gyerek egész napra, anyu és apu meg egy percet nem foglalkozik egyik gyerekkel se. Ezek a gyerekek bukdácsolnak az iskolában, nem lesz szakmájuk, stb. Természetesen biztos van kivétel is, csak én azokkal még több mint 50 év alatt nem találkoztam, sajnos.
12/13 anonim válasza:
Utolsó, ezeknek a szülőknek a gyerekeinek azért "engedik", hogy napköziben legyenek, mert ha otthon vannak, ott aztán végképp senki nem foglalkozik velük, az intézményben viszont igen. Az az elgondolás, hogy ott talán pozitív hatást tudnak rájuk gyakorolni. Persze az elmélet és a gyakorlat sokszor elég messze áll egymástól sajnos.
13/13 anonim válasza:
Sajnos nem azért, hanem mert kolonc a nyakukon. Feltételezésednek ellentmond, hogy amikor a napköziben, óvodában próbálják rendre szoktatni őket, nevelnék ezeket a gyerekeket, felháborodva rohannak be, agyon akarják verni a nevelőket, hogy az ő gyermekükre rá mertek szólni, stb. Sőt, olyan is gyakran előfordul, hogy ha véletlenül tanulna szegény gyerek, leteremtik, mit képzelsz, több akarsz lenni apádnál, stb. Dajnos ezek itt sorozatosan előfordulnak, nem hallomás alapján írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!