Honnét lehet ilyen típusú ellenségeskedés egy kisgyerekben?
A legjobb barátnőmmel nyaraltunk pár éve valahol egy hetet. Mind a ketten gyerekbarátok vagyunk, jól kijövünk a kicsikkel, szeretjük őket, 99%ban ők is minket. Azon a nyaraláson viszont találkoztunk egy olyan kisfiúval akit a mai napig nem tudunk elfelejteni.
Nem az az átlagos dacos korban lévő, megsértődős, beléd rúgok másnap meg már szeretlek típusú kissrác volt...
Adott egy 4 éves forma kisfiú és mi, 2 fiatal (akár csinosnak is mondható, gyerekbarát lány). A kisfiú ahogy meglátott minket amikor közös vacsorára készültünk a szüleivel meg más barátokkal azonnal levágta a hisztit hogy nem akarja, hogy mi is menjünk. Onnantól sehogy nem tudtunk a kegyeibe férkőzni, egész idő alatt pokolian nézett ránk, mint a horrorfilmekben a gonosz gyerekek. Grimaszolt, csúnyákat mondott.
A következő napokban egyenesen rosszul volt, ha meglátott minket, sugárzott belőle a gyűlölet pedig tényleg egyetlen rossz szót nem szóltunk hozzá, majd amikor ők már csomagoltak és mentek haza egész egyszerűen rezzenéstelen arccal közölte velünk búcsúképp, hogy ha felnő megkeres és megöl minket.
Na ekkor már csípőből lehülyéztük mindketten, volt is szaladás anyához, hogy mit mondtunk rá, de az, hogy ő gyilkossággal fenyegetett az persze tök oké :D
Tudom, hogy a gyerekek sokfélék és sokmindent mondanak, bébiszitterkedtem több családnál (volt 9 fiam) plusz van 3 unokaöcsém meg egy szem unokahúgom, de egyetlen gyereknél sem tapasztaltam ilyet.
11-es pszichopatának csak születni lehet.
Egyébként ez nem azt jelenti, hogy gyilkosok vagy bűnözők lesznek belőlük. Ők nagyon intelligensek, szinte zsenik, csak megfelelően kell őket kezelni, különben eléggé kellemetlenek tudnak lenni... Van ilyen közeli ismerősöm, nem köti sz ember orrára, hogy milyen mentális betegsége van, így senki más nem is tudja.
Arra szeretnék kilyukadni, hogy ez a gyerek csak neveletlen, esetleg más pszichés baja van,de biztosan nem pszichopata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!