Nem tudom, hogy már hogyan oldjam meg ellenségeskedések nélkül kislányom keresztelőjét?
Hát nagyon egyszerű, KÖZLITEK, hogy mikor lesz a keresztelő és hogy a tesód lesz a keresztszülő.
Ennyi.
Ők erre természetesen meg fognak sértődni és aztán szépen sértődött fejjel ott lesznek. Mást nem tudsz tenni, ha már többször jeleztétek és "nem hallják meg", akkor BÁRMIT csinálsz, ez fog történni.
Legyetek kedvesek, de határozottak.
Azt hiszem a problémák magva ezekben a szavakban van: "magyarázhatnánk el" "veszekedni" "százszor.
Ne magyarázkodjatok és ne menjetek bele vitába. Egyszer közlitek a döntésetek és kész. Utána nem vagytok tovább hajlandó beszélni erről, ha felhozzák a témát, megmondjátok, hogy már megmondtátok hogy legyen.
Teljesen felesleges vitákba nem érdemes belemenni. Meg se halld, ha megint rákezdik.
Ha a sógornőd jön hozzátok, akkor pedig szépen búcsúzz el tőle, esetleg kérdezd meg, hogy a férjed hazavigye-e, de vele se menj bele vitába, hogy miért és mikor nem aludhat ott.
Brrr, a mama akar ott aludni? Én is azt hittem, hogy a sógornő...
Szépen megkérdezed, hogy elmegy gyalog, vagy elvigye haza a párod? Erről sürgősen szoktasd le, akár picit durvább módszerekkel is!!! Brrrr....
Nálunk ittalszik néha a mama, de ő 130 km-re lakik és nincs kocsija... Ez így rendben is van, néha... És nagy a ház...
De 2 szobában és nem messze lakik... Kedvesen hazakíséritek, hogy ne féljen útközben...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!