Miért csinálja ezt? Baj lehet, vagy csak nagyon akaratos?
Én is hisztiztem ha produkálnom kellett magam ennyi idősen, már akkor utáltam a rám irányuló figyelmet. Olyan nagy baj nincs velem :)
Egyáltalán nem biztos hogy bármi baja van a gyerekednek, de hát vidd el kivizsgálásra, majd a szakemberek megmondják.
Ez nem gúnyolódás ,de nem normális már ennyi idősen hónapokban mondani főleg ha most kerek 2 és fél.
Amúgy,hogy a kérdésedre is válaszoljak, enyém nyáron lesz 2 ugyan de most kezdődött nála ez a dackorszak és sokan mondták ne aggódjak később még rosszabb lesz. Baja biztos nincs. És ne is erőltesd. Legyél következetes.
Kisfiam is 2.5 éves. Ő sem köszön az utcán ismerősöknek vagy a szomszédoknak. Csak nekünk és a nagyszülőknek, ha van kedve.
Ő is levegőnek néz mindenkit mostanában, nagyon félős lett. Ha séte közben beszélgetek valakivel pár percet, akkor a hátam mögé bújik.
Ő is nagyon hisztis, sokat nyafog mostanában.
Szerintem ezek normálisak ebben a korban, majd elmúlik ez is.
Válaszolni is csak akkor válaszol, ha akar.
Én nem aggódom ezen. A dac korszak ilyen. Lehetne rosszabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!