Okozhat TIKKELÉST a TSMT torna?
Első kérdés: ki állapította meg, hogy kell neki tsmt?
Ha nem neurológus, akkor ne vidd sehova.
Egészséges idegrendszernek árt
"Már", inkább CSAK 2 éves, te pedig orvosnak gondolva magad fejlesztgeted és csodálkozol, hogy visszájára sül el.
A túlstimulálás borzasztóan káros.
Ha teheted, a BHRG alapítványhoz vidd el felmérésre, valószínűleg tudnak majd ajánlani tényleg jó tsmt-st is.
Nagyon jól teszed egyébként, hogy viszed magadtól, én is ezt csináltam már az elejétől fogva, és bizony a mostaninál sokkal-sokkal sz*rabb állapotban lenne, ha nem tettem volna. Védőnővel, orvossal, helyi neurológussal meg kitörölhettem a fenekem kb., olyan sötétek.
Miért nem mentek neurológusnak, ha ilyen okosak vagytok?
Akinek tényleg kell, azzal foglalkoznak (pl: lányom). A kisebbet viszont eszembe nem jutna elvinni, hiába "nem tankönyvi" ő sem tökéletesen ebben a felgyorsult, túl sok elvárással teli világban, mert csak a piaci alapon tsmt-t tartó kóklerek szerint jó ez az egészséges gyerekeknek is. Durván beleavatkozik az idegrendszeri fejlődésbe.
Annak akinek neurológiailag nem indokolt, nekik csak szervezetlen formában, nem kötött sorrendben szabad a vesztibuláris rendszerre ható gyakorlatokat végezni és csak annyit amit a gyerek igényel.
Nos, itt egy rakás tünet szépen összeszedve:
Nagyon jól teszi, aki ezeket tapasztalva elindul valamilyen irányba! Még akkor is, ha egyes "szakemberek" szerint nem indokolt, mert ezek 90%-a nem probléma, majd kinövi, anyuka hibája, meg amiket még mondani szoktak ostobaságukból fakadóan. Már ha egyáltalán felismerik őket, mert a többségüknek még az is meghaladja a remek képességeit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!