Akik jártak korai fejlesztésre, mennyi idő volt, mire behozták a lemaradást?
Be hozták-e? Mekkora és mi volt a gond?
Tudom hogy minden gyerek egyedi, csak érdekelnének a tapasztalatok.
3 hónapos kora óta kap fejlesztést. Mivel már ovis, így a koraiból "kinőtt", de még mindig szüksége van rá, nem hozta még be se mozgásban, se beszédben, se szociálisan a korosztályát. Most 5 éves.
Épp azon vagyunk, hogy kapjon egy plusz évet az oviban, az talán már elég lesz, hogy legyen esélye az iskolában.
Az értelmével egyébként nincs gond.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos nem tudom, mi vár ránk.
Kisfiam kB másfél éves koráig megfelelően fejlődőtt, minden érdekelte, ügyes, okos volt. Fejlettebb volt a kortársainál nagy átlagban. Aztán történt valami. Nem tudom mi...
Most ott tartunk, hogy mind a kognitív készségek én mind mozgásában el van maradva a korához képest, és fogalmam sincs mitől lehet ez... ☹️
Ez sajnos mindig a probléma súlyosságától függ, hogy behozható-e egyáltalán. Mennyire fejleszthető, szinten tartható egyáltalán vagy nyílni fog az olló.
Mi a diagnózis? Van már egyáltalán? Vagy csak szerinted van lemaradás? Neurológus/ neuropszichológus látta?
Ezek szerint marhára előreszaladtál az aggódással.
Előbb egy hallásvizsgálatot intézz!
El? Talán le. De mégis miben? Mert azt nem sikerült leírni.
Rajta kell lenni a vizsgálati lapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!