Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek, ha a 3 éves...

Mit tegyek, ha a 3 éves gyerekem állandóan a földön fekve hisztizik, pörög,ordít, visít, ha nem kap meg valamit vagy nem az van, amit ő akar és mindig mindenhol szégyenít? Otthon érdekes módon nem csinálja ezt, csak amikor nem otthon vagyunk.

Figyelt kérdés
Boltba már egyáltalán nem viszem, mert tudom, hogy úgyis hisztizni fog. Legszívesebben már sehova nem vinném, egész nap ott ülnék vele a házban, mert már lassan nincs olyan ember a városban, aki előtt nem égetett volna le. Van úgy, hogy jövünk haza, esik az eső, de ő kitalálja, hogy játszótérre akar menni. Mondom neki, hogy nem, erre fogja magát, és a sárba beleugrik és ott hempereg. Nyilván a nadrágját dobhattam el, mert nem jött ki belőle a sárfolt. Ilyeneket csinál.
2020. okt. 13. 09:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
miért kell mindenkit lepontozni? segítő szándékkal jöttünk ide...
2020. okt. 13. 13:10
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem a kérdező pontoz le bennünket. Ebben a kategóriában akad néhány troll, akinek attól lesz teljesebb az élete, ha lepontoz másokat.

Kívánom nekik, hogy nagyobb boldogság ne érje őket az életben!

2020. okt. 13. 13:13
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
Az én fiam is szokta ezt csinálni,de én nem hagyom hogy a földön fetrengjen. Vagy felveszem és viszem egy 5 percet a karomban,közben ordít én meg próbálom elterelni a figyelmét. Általában megnyugszik attól ahogy viszem és beszélek hozzá. De például ha van az egyik kezemben egy jó nehéz szatyor,akkor nem bírom őt így felkapni és vinni. A múltkor megragadtam a kezét amikor így le akarta magát vágni a földre és hazáig vonszoltam. Ő ellenállt,meg visított,de nem hagytam magam. Szorítottam a kis kezét és mentem. Azért nehogy már erősebb legyen nálam. Apjával még egyszer sem csinálta ezt meg csak velem meri ezt megcsinálni.
2020. okt. 13. 13:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 10-es jót ír. Még arra szoktasd rá, hogy ha visítva, hisztizve akar valamit, azt biztosan nem kapja meg! Pl. ha akar mondjuk még egy túrórudit, és te elgondolkozol ezen, ő pedig elkezdi visítva követelni, akkor nyugodtan mondd meg, hogy most már biztosan nem kapja meg. Másrészt meg annyival nagyobb vagy nála, hogyha le akarja dobni magát a sárba, akkor azt megakadályozod. Én pl. utcán mindig fogtam a kezét vagy a csuklóját, esélye sem volt, hogy az utcán a földre vesse magát, mert nem engedtem el.
2020. okt. 15. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!