Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért irja ezt sok szülő?

Miért irja ezt sok szülő?

Figyelt kérdés

nézem a kérdéseket és a válaszokat és sok anya azt irja hogy a verés nem használ!

és azok a szülök is ütötték meg a gyereküket. mikor én gyerek voltam én nagyon rossz voltam és anya sokáig nem ütött meg de aztán kaptam a pofámra és utolag használt is meg meg is érdemeltem?

miért irják a szülök hogy nem használ???vayg csak igy akarják magukat fényezni hogy ki a jó szülő?

2010. júl. 26. 22:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
egy két pofon jól jön de nem kell agyon-halálra-péppé verni a gyerekeket...
2010. aug. 8. 23:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem mai a kérdés, de pont erre a témára édesanyám szokta azt mondani, hogy aki nem tudja nevelni a gyerekét verés nélkül, annak talán nem kéne gyerek...

Életemben egyszer kaptam "pofont", de az is úgy történt, hogy nem akartam bevenni a gyógyszert (vízben feloldós), kértem bele tejet, kakaóport, málnaszörpöt, mindent ami csak volt otthon, de csak nem ittam meg... Anyukám kb 2 órás nyűglődés után (az ágyon ülve hisztiztem) fogta magát és "felborított" az ágyon /úgy indult, mintha megpofozna, de végül tenyérrel "fogta" az arcomat és felborított az ágyon.... nem fájt, de megilletődtem/... abszolút megérdemeltem, két percre rá már játszottam a nappaliban, megittam a gyógyszert. Ugyanakkor Neki hetekig lelkiismeret furdalása volt...

2010. szept. 26. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!