Mi ez ami most van a 9 éves lányommal?
Figyelt kérdés
Visszahúzódó lett, állandóan eldugja magát nagy kapucnis kardigánok alá. Nem kommunikál igazán amikor mond valamit az sokszor bántó nekem mint anya..pl: múlkor egy másik anyával csevegtünk munkáról és lányom csak ennyit odavágott: “anya csak egy pincér és az egy szánalmas munka” ha más felnőtt kérdez tőle valamit nem válaszol vagy csak a halkan súgja: “nem tudom mit mondjak.” Általános ború veszi körül, csak akkor kedveskedik ha kell neki valami, új játék vagy könyv..
Jól tanul, és barátai is vannak akiket ismerek és jó gyerekek. Mégis mi ez ami most van vele? Vigyem pszihológushoz? Vagy ez egy időszak és kinövi?
2020. febr. 29. 16:45
21/24 anonim válasza:
A vendéglátás, pincér szakma egyáltalán nem "alja munka", de én nem szólom le a fizikai munkásokat sem, sőt tisztelem őket, mert én nem bírnék ilyen munkát végezni. Igazából semmilyen munka nem szégyen, mint mondják, "a munka nemesít".
22/24 A kérdező kommentje:
18-as igazad volt! Az osztályban van egy lány aki piszkálja őt, beképzelt és mindenkit lenéz (a lányom szerint) azt mondta ő mondta neki hogy szánalmas a munkám mert az ő szülei gazdagok... ez a lány egyébként a legjobb barátja volt eddig de valamiért gonoszkodik vele mostanság..
2020. márc. 9. 15:20
23/24 anonim válasza:
Érdemes mielőbb kezelni a kialakult helyzetet, de nem lesz egyszerű. Nekem se sikerült, igazából csak annyit tudok tenni hogy rendszeresen bejarok az iskolába, emellett nagyon sokat beszélgetek a fiammal.
24/24 anonim válasza:
érdemes helyre tenni a kislányt, hogy ilyet nem mondunk, értem hogy netán depis,de azért tanulja meg mit lehet és mit nem. 9 évesen már nagyon is tudja, hogy bántó dolgot mondott és direkt csinálta. (9 évesen már én is tudtam ha gonosz dolgot mondtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!