Hogyan kezeljem a dühkitöréseimet?
Agressziódat nem a célszemély ellen fordítod, hanem magad ellen. Un. szuicid magatartás.
Otthon, vagy a számodra fontos helyen minden rendben van?
Igazából a szüleim észrevették! Ha ideges vagyok az öklömmel beleütök a combomba!Én egyébként elmennék pszihológushoz v pszihiáterhez de nem merem megmondani Anyunak! Nincs köztünk az a nagyon barátságos viszony! Nem nagyon szoktunk beszélgetni:(! Valamelyikőtök irta h menjek el futni, sétálni... Sajnos nem megy , mert hirtelen szokott rám jönni!
Egyébként köszönöm a gyors válaszokat!
"Otthon, vagy a számodra fontos helyen minden rendben van?"
Igen igazából igen...
A tegnapi 10:16-ossal egyetértek. Lehet, hogy neked konkrétan most nem hiányzik a szüleid társasága és jól tudsz beszélgetni a barátnőiddel, de gondolom ők nem felnőttek, így ebben a problémádban nem tudnak neked segíteni. Gondolom azért is tetted fel itt a kérdést, mert tőlük nem kaptál megfelelő válaszokat.
Én is azt javasolnám, hogy próbálj először anyukáddal beszélni erről, ha pedig ő nem hallgat meg, akkor barátnő anyukája/tanár/suliorvos! Ne hagyd elfajulni a dolgot, mert így nagyon nehéz időszak lesz a tinikorod, ami egyébként sem egyszerű, hidd el, hogy szükséged lesz a felnőtt segítségre/beszélgető partnerre! Nagyon jó, hogy vannak barátnőid, de ők nem mindig tudnak segíteni, hiszen sok mindenben ők is ugyanolyan tapasztalatlanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!