Van itt valakinek 2,5 éves autista gyereke?
Figyelt kérdés
Kérdeznék tőle pár dolgot. A miénk még nem biztos,hogy az,de azért szeretnék tájékozódni.2020. febr. 17. 13:28
21/42 anonim válasza:
A szobatisztaság vagy összefügg a beszéddel, vagy nem. Egyszer itt megkérdeztem a gyakorin, egy csomóan írták, hogy a nem beszélő gyerekük szobatiszta, én úgy látom, hogy a lányom se beszélni, se bilire ülni nem akar, két és fél éves múlt. Ha nem beszél mehet oviba, ha nem szobatiszta akkor viszont nem, esetleg bölcsi beveszi.
22/42 A kérdező kommentje:
Azért én kíváncsi lennék,hogy akkor milyen formában jelez a gyerek?
2020. febr. 17. 19:12
23/42 A kérdező kommentje:
Egyébként nálunk nincs bölcsi még.
2020. febr. 17. 19:17
24/42 anonim válasza:
Èn kislànyom autista. 2.5 èvesen már sok jele volt hogy nagyon más mint a többi kortársa. 3 évesen meg is kapta a diagnózist. 4 éves koráig nem beszélt. Most 6, beszél de csak amit muszáj és az is alig erthető. 2.5 éves korában még nem fogta a poharat nem játszott a játékokkal rendeltetés szerűen. Nem érdekelte a külvilág se gyerek se felnőtt,mindig elvolt magával. Idegenekkel is ugyan úgy viselkedett mint velünk. De az én kislányom a súlyos kategoriában volt. Most már azt mondanám enyhén súlyos mert rengeteget fejlődött de azért a kortársait messze nem éri utol tudásban.
25/42 anonim válasza:
24es!
Mutogatott-e a kislányod?Nevére figyelt?
Utasitasokat vegrehajtott?
Mikor lett szobatiszta?
26/42 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem az ovónénivel, és szerinte sem autista. Azt mondta,hogy nagyon nehezen mondják egy gyerekre.Figyelni kell még,mert lehet,hogy ilyen makacs temperamentumu, erős a dac benne.(valószínű ezt is az apjától örökölte)
2020. febr. 18. 13:50
27/42 anonim válasza:
Az én kisebbik fiam kb. 3 évesen kezdett el beszélni, és nagyjából ekkor lett szobatiszta is (nyári szünet alatt). Ő is nagyon hisztis volt, ez akkor lett látványosan jobb, amikor végre elkezdett beszélni. Addig is megértett sok mindent, de rossz lehetett neki, hogy nem tudta elmondani, mi a baja. Nem autista, ovi alatt behozta a lemaradását beszéd terén (jártunk logopédiára is 2 évig).
28/42 A kérdező kommentje:
27# Ezt én is észrevettem,hogy biztos rossz neki,hogy nem mindig értem meg mit akar mutogatásból és ezért hisztizik be,mert felidegesíti.
2020. febr. 18. 19:30
29/42 anonim válasza:
24es vagyok. 3.5 éves koráig nem mutogatott. Nevére se figyelt.5 évesen tanult meg bilibe majd wcbe pisilni. De a nagyobb dolgot mind a mai napig pelenkába végzi illetve éjjelre is kell rá adni. Idegen helyen pl el se megy wcre. Csak az iskolában és itthon. Az utasításokat se hajtotta vegre. A hozd ide a cipődet mutasd meg hol az orrod stb kb 4 éves korában csinalta meg. A nevére pl úgy tanult meg hallgatni hogy kimondtuk a nevét és megérintettük a válát.
30/42 anonim válasza:
Szia! Mi történt veletek azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!