Hogyan tegyem ezen túl magam?
Van egy tíz éves ADHDs fiam. Anyám szerint elkényeztetett, azért hisztis. A férjem h képtelen elfogadni a saját gyerekét. Állandóan azt mondja, hogy nem normális, mert gyógyszert szed napi szinten. Állandóan csendre inti, veréssel fenyegeti. Ő nem tudja elfogadni, hogy nem úgy viselkedik, mint az átlagos gyerekek. Rengetegszer elmondtam neki, hogy fogadja el, mert ő ilyen, nem átlagos és sosem lesz az. De neki miért ez jutott, miért szívatja az élet. Mintha ezt én kértem volna. De igazából semmi nem jutott neki, mert sosem ül le vele tanulni, játszani, bármit együtt csinálni. Tőlem viszont elvárja, hogy ugyanazt mondjam a fiamnak, amit hallani szeretne.
Az esti lefekvésből is csak a cirkusz van. Minden este az a menet, hogy bemegyek a fiammal, lefekszik, betakarom, még beszélgetünk. Sokszor ilyenkor mond el dolgokat. Aztán puszi és kijövök. A férjem elvárja, hogy egyedül menjen lefeküdni, mert így homokos lesz a gyerek. Nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről.
Azt mondta, ha meleg lesz, akkor kitagadja, nem lesz az ő gyereke.
Sajnos nem tudok elválni.
Veréssel fenyegeti. És ha egyszer el durran az agya és tényleg bántani fogja? Lelki roncs lesz a gyerekből.
Miért nem tudsz el válni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!