Mit tegyek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Adott egy ADHDs gyerek és egy teljesen türelmetlen, ezt feldolgozni képtelen apuka. Nem férnek meg egymás mellett, az apja állandóan piszkálja,a gyerek ugrik erre, nyávog. Az apa nem játszik, nem foglakozik vele,a gyerek először szépen kéri, hogy menjen vele és játsszon vele. Utána addig rosszalkodik, míg nem ordít vele az apja. Sosincs nyugalom. Az apja elzavarja, hogy egyedül legyen el csendben, vagy keressen magának barátot. Tíz éves a fiú.2020. jan. 12. 21:12
1/1 anonim válasza:
Hordod valamilyen fejlesztésre? A mi gyerekünk autista gyanúval lett vizsgálva. A férjem is sokszor volt türelmetlen a gyerekkel, amíg el nem jött velem egy ilyen vizsgálatra. Utána beszélt a vizsgálatot végző hölggyel is. Teljesen más lett, sokkal türelmesebb.
Szerintem sokáig azt hitte, csak én kényeztettem el, túlféltem vagy túlszeretem a gyereket és azért csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!