Elegem van magambol sokat kiabalok a gyerekeimmel van ebbol kiút?
2 gyerekem van 10 eves lany 2 eves kisfiu , es egy rendetlen ferjem,az az alap gond hogy senki nem segit nekem semmiben , es nyavalygás mindenért,
En nem tudom hogy lett ilyen családom ....
Mindnet 1 szemelyben en csinalok nagy kertes csaladi haz , es gyerekneveles , elvárnám hogy a 10 eves lanyom kicsit onallobb legyen szorongatóbb onallobb es semmi. Meg azért is ra kell szolni hogy fújja ki az orrat.nagyon szeretem oket de elegem van hogy szinte heti 3 ,4 szer tuti kiakasztanak es ordítok mint akinek elment az esze....utanna meg sirok mert furdal a lelki ismeret, mit csinaljak ,,,a beszélgetés nem hatott sem a ferjemmel sem a lányommal ígéretek vannak tettek nincsnek..azon gondolkoztam nyugtatót kellne szednem.valaki van meg hasonlo helyzetben
Én kiszabnék a gyerekeknek büntetést, amit be is kell tartani.
Pl ha nem jut eszébe magától a villany/kiömlött dolog feltörlése, akkor 1 hétig nincs kedvenc játék/mobil/internet mittomen. Ha ez sem segít, akkor a fenti büntetést 2 hétre bővíteni. Ha az se, akkor lehet elvenni zsebpénzből, hogy megy a villanyszámlára, ha az se működik, akkor sarokba állítom minden nap 3 órát.
Egyik csak működik már, egy 10 éves nem ostoba. Az én gyerekemnek valószínűleg a mobil elvétele is elég lenne. És nem kell kiabálni, csak mondod, hogy akkor mivel hiába kérted szépen, az nem volt elég, most büntetésbe rakod őket.
Ha károgsz, mint egy papagáj és megcsinálod helyettük nyilván figyelmen kívül fogják hagyni, hogy mit kérsz, mert tök mindegy nekik, anya üvölt egy kicsit aztán megcsinalja.
"Ha károgsz, mint egy papagáj és megcsinálod helyettük nyilván figyelmen kívül fogják hagyni, hogy mit kérsz, mert tök mindegy nekik, anya üvölt egy kicsit aztán megcsinalja."
pontosan ez volt szomszédéknál. anyuka 2 hétig ordított hogy takarítsanak szobát a gyerekek, persze ők nem csinálták meg, mert tudták, hogy az anyjuknak egyszer csak elege lesz és megcsinálja ő.
kérdező, beszélj férjeddel és a 10 évessel. ha nem értik a szép szót, akkor büntetés. a férjednek is
"Büntetés útján csak a gyűlölet keletkezik"
össze se tudnám számolni, hányszor voltam büntetésben, leginkább anyám által. eszembe se volt soha gyűlölni se őt, se apámat. mert megérdemeltem a büntetést. ha van 2 agysejtje a gyereknek, akkor ő is erre a következtetésre fog jutni. meg kellett volna csinálni, valamit, nem csinálta, ezért tűri a következményeket. ennyi. a büntetést a legegyszerűbb úgy elkerülni, hogy nem adunk rá okot.
Magne b6 stess control-t szedj, ez hosszútávon segíteni fog. Ha nagyon kivacs akkor Sedatif Pc-t. Vény nélkül kapható, nem lehet rászokni, tűzoltásra jó.
Ne csinálj egy hétig házimunkát csak ami feltétlenül szükséges, akkor majd észre veszik magukat.
"Össze se tudom számolni, hányszor voltam büntetésben". Vagyis: Semmibe vetted a büntetéseket! Sz*rt se értek! Viszont még felnőtt korodban, évtizedekkel később is megmaradt benned, hogy büntettek, mert rossz voltál!
Akik engem lenulláztak, azok vitatják azt az állítást, hogy a család egymást szerető és tisztelő egyenrangú emberek boldogság céljából történő harmonikus együttélése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!