Az új köznevelési törvény elfogadása miatt, ha a májusban 6 éves kisfiam nem szeretném iskolába vinni, mi lesz az eljárás?
Ha a gyereket iskoalérettnek minösítik, akkor az is. Azzal, hogy te agyonkényeztetnéd, csak rosszat teszel neki.
A kitartás meg kudarctürö képessség akkor alakul ki, ha szüksége lesz erre, ezt az iskolában megtanulja.
Ha még visszatartanád, azzal csak rögzül benne, hogy nem kell megeröltetnie magát, és egyre nehezebb lesz beleszokni a kötelességekbe.
Ez nem olyan probléma, ami tényleg gond lenne, jobb, ha rábízod hozzáértö emberekre a döntést.
Ez szerintem még mindig úgy működik, hogy van egy felmérés, ha ott azt mondják érett, akkor te fejre is állhatsz, mennie kell. Amugy jót is tesz neki, ha akkor viszed iskolába, ha azt mondják mehet. Az én fiam közel sincs az iskolaérettséghez 6 évesen, de bízom benne, hogy ez a maradék egy év meghozza a várt eredményt. Ha azt mondták volna, mehet, vinném én.
Az, hogy tr mit szeretnél az egy dolog, itt nem a te kívánságodnak kell érvényesüljön, csak szenvedne, ha vissza akarnád tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!