Mi lesz most? (Túl rövid, a magyarázat túl hosszú. )
Nincs az oviban férőhely, csak jövő ősszel kezdhet a kicsi. Más oviba nem tudom vinni, mert a faluban lenne a munkahelyem is. Bölcsi nincs 10 km-es körzeten belül. Csak kocsival tudnám vinni, de az nincs. Busszal esélytelen, mert nem érek vissza munka kezdésre.
Gyermekfelügyeletet nem tudok megfizetni, mert 1000 ft/óra a legolcsóbb. Közalkalmazott lennék.
Sejtelmem sincs, hogy merre tovább. Nem tudom a gyereket hova tenni, így nem tudok dolgozni, csak a gyes pedig semmire se elég.
Így nem tudom mi lesz velünk.
A férjem is dolgozik, az ő fizetése több, de így is kellene az én fizetésem.
Ilyen esetben mit lehet tenni? Nem hiszem el, hogy nem tudok elmenni dolgozni.
Bölcsi is csak fizetős van. Olyan hosszú a várólista, hogy oviba hamarabb bejut.
Nem értem az egészet. Állandóan az folyik a csapból is, hogy kevés gyerek születik. Akkor hogy lehet, hogy a környék összes településén túltelített minden bölcsi és óvoda?
Ovis várólistára iratkozz fel, ne a bölcsisre.
De a gyerek nyilván még nincs 3 éves, mert azt írtad gyest kapsz, tehát még nem kötelesek felvenni a gyereket oviba, csak jövőre.
Azt meg nyilván már a gyerek születésekor is tudtad h nincs nálatok bölcsi, szóval nagy meglepetés nem ért... valószínű ezért nincs hely az oviban sem minden picinek, mert mindenkit oda iratnak be.
Az meg h kevés a gyerek nem mindenhol igaz az országban.
Más megoldás nincs. Ha az oviban nincs hely és nem tölti be szept. 1 előtt a 3-at, akkor bölcsiben van a helye.
A faluban érdeklőd a bölcsiről, sok helyen már 2-3 gyerekkel is indítanak bölcsis csoportot vagy az oviban mini csoportot. Nem elveszett ügy ám ezt helyben megoldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!