Mit gondoltok arról, hogy valaki úgy bünteti a gyerekeit, hogy nem mehet óvodába?
Hülyeség.
Mondjuk én azt sem értem miért jó másokról beszélni. Mármint naponta van "mit gondoltok azokról akik..." kérdés, ahol a kérdező a szomszéd/sógornő/barinő/stb. gyereknevelési szokásairól akar beszélgetni (vagyishát közösen szidni vadidegenekkel mert az valamiért jó nekik)
3, ennyire senki nem kotnyeles hogy feljelentsen emiatt egy családot. Az óvónő úgyis jelenti ha bajnak érzékeli.
"szerintem szegénykek lassan azt sem tudják mikor, miért kapják a bűntetéseket." Na ez meg kb. semmi egy gyermekvédelmi szemében. Egy kotnyeles szomszéd károgása. Ha verik a gyereket, éheztetik, stb. az persze az lenne. De a kedves szomszédnak ebben az esetben kb. fingja nincs csak találgat hogy biztos sok a büntetés (mi, nem kapnak csokit?)
Pont a napokban volt egy riport a magániskolákról a tévében. Az egyik iskola tanára mesélte, hogy ők büntetik azzal a gyereket súlyosabb esetben, hogy nem mehetnek másnap iskolába...
Szóval ha szeretnek oda járni, akkor lehet tényleg büntetés.
Kérdés, milyen büntetések. Szerintem megpróbálja fegyelmezni őket. Ha meg pofozná, verné a gyerekeket, az lenne a baj, nem?
Akkor mit tegyen? Ne nevelje őket?
7-esnél a pont!!!
Az én kisfiamnak ez jutalom lenne.
Elképzelem, ahogy szigorú arccal bejelentenénk, hogy másnap nem mehet óvodába, mert rosszalkodott. Ő meg ugrándozna örömében! :DDDDDDDDDD
Amúgy, az óvoda azért lett létrehozva, mert a szülők dolgoznak, és nem tudnak a gyerekükkel lenni. Ezek a szülők hogyan oldják ezt meg bármikor, amikor büntetni támad kedvük?
9-es, nyilván amelyik gyereknek ez jutalom, ott nem ezzel fog büntetni egy szülő...
De van gyerek, amelyik imád oviba járni, és tényleg büntetés neki, ha nem mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!