Ez a ti óvodátokban hogy működik?
Figyelt kérdés
Pénteken lesz az ovis ballagás. Minden nagy csoportos megy iskolába, de az én lányom nem,ő a legfiatalabb is. Neki miért kell idén is ballagnia,ha jövőre ugyan úgy ballag? Az óvónő válasza,hogy együtt készülnek,meg ő is kap tarisznyát. De nem értem ez hogy függ össze?2019. máj. 28. 06:17
21/28 anonim válasza:
Akkor kimondtad a választ.. olvas vissza. Feleslegesnek tartod. Hozd meg a döntést és cselekedj.
22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2019. máj. 29. 04:26
23/28 anonim válasza:
Szerintem nincs meg a válasz. Az, hogy anyuka feleslegesnek tartja, azt jelenti, hogy a gyerek ebbe fektetett munkáját is semmibe veszi.
Én továbbra is azt kérdezem: a gyerek szeretne menni, szerepelni, megmutatni, mit tud, mit tanult?
Ha igen, hagynám és örömködnék vele együtt, hogy milyen ügyes volt. Felfognám egy sima ünnepélyes évzárónak és ennyi.
24/28 anonim válasza:
A gyerek azt hiszi elballag az ovit befejezi itt a gond.
26/28 anonim válasza:
Ezért:
Menni akar. Mondogatja,hogy menni kell mert búcsúznak a középsősöktől. De nem érti meg,hogy ő nem megy iskolába,neki nem kell búcsúznia.
Kérdező: miért nem érti meg? Azért egy lassan 6 éves gyerek nem olyan nehéz felfogású, ha el van neki magyarázva a dolog.
27/28 A kérdező kommentje:
Utolsó: Mert minden nap elmondjuk neki, megbeszéljük,úgy tűnik felfogja, de másnap újra kezdi.
2019. máj. 29. 10:29
28/28 A kérdező kommentje:
23# Nem veszem semmibe?
Szerintem így is össze van zavarodva, még jobban össze lesz,ha elballag. De ez az én véleményem.
2019. máj. 29. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!