Ez a ti óvodátokban hogy működik?

Keresztlányom júli 29-én született. 6 évesen ment suliba. Most 3. osztályos, nem bánják a szülők, hogy így döntöttek.
Szóval az nem indok, hogy júniusi. Az már inkább, ha nem iskolaérett.
Én aznap nem vinném. Probléma megoldva.
Ha csak ő maradna ki, akkor meg az lenne a baj, hogy kiközösítik. Nehéz az óvónőknek is jól cselekedni...

Muszáj menni? Megmondod aznap reggel, hogy fáj a hasa, otthon tartod. Ennyi.
Mit tudnak cainálni?

Nálunk is így volt tavaly a lányom csoportjában. Egy kislány volt aki maradt az oviban, de ő is ballagott a többiekkel.
Lehet kicsit furcsa, hogy kétszer ballag, de én jobbnak tartom, mintha egyedül ő nem venne részt az ünnepségen. Főleg hogy nem csak ballagás, hanem évzáró műsor is egyben.

Én sem vinném be, reggel fájt a hasa nem tud menni és ennyi.
Gondolj bele mit élhet át majd ott. Mindenkit ünnepelnek, virág ballagás iskola ő meg ott marad az oviban.

"Nekem azt mondta,az ovónő,hogy mivel 2013 ban született így még rá ez érvényes. De hát nem árt neki még 1 év ovi."
hülye az óvónő.
2010-es (év végi) a gyerekem, van neki 2011 augusztudban született osztálytársa.
Az más kérdés, ha nem érett, és jót fog tenni még egy év, de akkor nem a születési dátuma alapján.

Kérdés, hogy a gyedrek akar-e menni?
Készült-e, szeretne-e szerepelni, részese lenni a többiekkel a búcsúnak. Hiszen egymástól is búcsúznak most.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!