Óvodaváltás vagy sem?
Kisfiam most kezdte március elején az ovit, kezdi megszeretni, van egy óvónéni, akit különösen kedvel. Úgy néz ki, ez év novemberében el fogunk költözni városon belül.
Azon gondolkozom, hogy a majdani lakásunkhoz közelebb eső oviba átírassam, vagy nem tenne jót Neki. Azért agyalok rajta, mert terhes vagyok és a Tesó októberben érkezik, egyszerűbb lenne az oviba járás, ha közelebb lenne (más nem tudja elvinni, elhozni).
A kedvenc óvónéni szeptembertől nem lesz, ettől függetlenül nem tudom, mi lenne a helyes.
Muszáj lassan eldönteni, mert itt a beíratkozás ideje.
Ti hogy döntenétek?
Attól is függ, milyen információk vannak a másik oviról. Ha alapvetően jók, én inkább átíratnám. Előbb-utóbb majd a második gyerek is fog menni óvodába. Inkább legyen most egy váltás, akkor is, ha átmenetileg nehéz, mint hogy két gyerekkel 6 éven keresztül messzire járjunk oviba.
(Nyilván más lenne, ha a második gyereknek lenne mondjuk másfél éve hátra oviból.)
Csupa jót hallottam a masik oviról is, ezzel nincs gond, még azért egy látogatást biztos megejtek, de alapvetően jó ovi mindkettő.
A tömegközlekedés megoldható, de a reggeli órákban nagyon szörnyű, nagy városban lakunk, kész káosz, akkor inkább gyalogolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!