Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kislányomon ágyi poloska...

Kislányomon ágyi poloska csípést fedeztünk fel. Szóljak az òvòdában, vagy mondjam azt hogy beteg, azèrt nem megy?

Figyelt kérdés

2018. nov. 13. 19:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap alatt 3 csípésnél bennem egyébként fel sem merült volna semmilyen probléma. Kint volt az utcán, az udvaron a gyerek, ez lehet hangya is, pók is, vérbéka is... komolyan, hát akár a homokozóban is megcsípheti néha valami.
2018. nov. 15. 14:56
 22/26 A kérdező kommentje:
Szívesen linkelnék képet az ürülékről, hogy lehet képet felrakni? A csípésről is raknék fel ha lehetne.
2018. nov. 15. 16:47
 23/26 anonim ***** válasza:
képfeltöltő oldalra vagy google drive-ra felteszed és megosztod a linket.
2018. nov. 16. 07:49
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszi, de úgy néz ki hogy nem poloska. Már 3 napja a poloskagyanús szobában alszik, és nincs csípése.
2018. nov. 19. 20:46
 25/26 L1lla ***** válasza:

Oviból hazahozni azért is valószínűtlen, mert az ágyi poloskák napközben meghúzódnak, és CSAK sötétben bújnak elő, éjszaka. Szerintem egy oviban senki sincs éjszaka.

De úgy látom, már elég egyértelműen kiderült, hogy ez NEM is ágyi poloska volt. Annyi jó anyag van a neten erről, olvass utána, mielőtt pánikolsz!!

1-2 csípés nem a világ, Fenistilt rá, majd elmúlik!

A valódi ágyi poloska-fertőzést viszont csak szakember tudja kiirtani, azon nem szabad spórolni.

Pl.

[link]

2018. nov. 20. 08:25
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Igen, bepánikoltam, mert nem tudtam elképzelni mi lehet, tudtommal nem olyan sok vérszívó rovar létezik errefelé. Mivel katicákat szoktam látni a szobában, elképzelhetőnek tartom hogy ő volt a bűnös.
2018. nov. 20. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!