Ez lehet ágyi poloska?
Az én poloskás csípéseim csak piros pöttyök voltak, nem viszkettek, estére kb el is múltak. Bőrtípus függő a dolog, tesóm csípései pl nagyon rondák voltak, szét is vakarta őket.
Az én csípéseim főként a bal karomon voltak, mert az volt legtöbbször az ágytámla mellett. (Az ágyba és az mögé fészkelték magukat, meg volt néhany az ágyneműtartóban.) Lában szoktak még csípni, hasról sosem hallottam... Ha hordasz pólót alvás közben, akkor nem vagyok benne biztos, hogy csípés. De egyébként a plüssel könnyedén átadhatták. Vagy amikor találkoztatok és volt nálatok táska, akkor átment a tiédbe, vagy ők vittek táskát hozzád... Ezek már csak így utazgaznak, mi is táskával kaptuk meg. Egyébként higiéniától független a poloska jelenléte. Egy 5 csillagos tiszta hotelben is lehetnek poloskák, ezeket a kaja, a vér érdekli. Kérdezd meg az ismerőseidet, hogy nekik nincsenek-e poloskái, csípésik, és kutasd át az ágyadat, told el a faltól, nézz be mögé alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!