Kislányomon ágyi poloska csípést fedeztünk fel. Szóljak az òvòdában, vagy mondjam azt hogy beteg, azèrt nem megy?
Értsd már meg , ha az óvodába szedte össze, akkor ez közegészségügyi probléma!
Ettől nem fognak a gyerekedre " leprásként " tekinteni, ez nem függ össze a tisztasággal, nemrég olvastam egy cikket az egyik repülő business osztályán ahova ugye milliókba kerül a jegy, valaki összeszedte a csípéseket, ugyanígy amerikai mozik tele vannak, ez nem szégyen, hanem igen fontos probléma a többiekre nézve.
Tegnap óta megnézted már a gyerek fekhelyét? Megnézted a matracot az ágykeretet, ott vannak a bogarak? Vagy látsz a falban bútorokban apró lyukakat ahonnan ki jönnek a bogarak?
Ha nincs, akkor az óvodában van , bár gondolom a többi szülőnek is feltűnt volna én abban sem vagyok biztos hogy poloska ha nem találjátok sehol és az óvodában sincs akkor biztos nem az. Ezek fél - 1 centi nagyságú bogarak ( sajnos volt bennük részem ), észre lehet őket venni.
azért, ha vérszívó és éjjel csíp, nem a szekrényben lenne nyoma, hanem a lepedőn. Vérpöttyök, szétnyomott állatok.
Ha csak a kezén van, az más lehet. Bőrgyógyász látta már?
Én is azt hittem, poloska, oldalamon, karomon, bokámon körbe, lábszáramon voltak a csípések. Legalább 100 db 2 nap alatt. de a gyerekemmel alszom, azon meg egy sem volt. a következő héten még jött hozzá összesen 5-10 csípés, aztán 3 hete már semmi. Sosem fog kiderülni, mi volt. Lehet, hogy a boltban valakiről bolhát szedtem össze, a ruhámba került és napközben csípett, csak amíg nem viszketett, nem látszódott.
az oviban megnézte már valaki, hogy van-e poloska? nyilván nem, mert a fertőtlenítés idejére be kell zárniuk, minden textilneműt ki kell főzniük, ágyneműket, törölközőket, függönyöket, játékokat fertőtleníteni, stb. Ez NEKIK komoly gond, nem neked, ne dugd homokba a fejed. Nem viszed a gyereket, majd jó lesz... és ha utána újra viszed és 3 nap múlva megint csípésekkel van teli?
a harlekin katica csíp, bizony.
És mivel tök enyhe idő volt, még szúnyogok is vannak!
a poloska nem egyesével csíp, nem 1-1-et hanem sorban egymás után 3-4-5-öt. aztán kicsit arrébb megint 3-4-et...
De azért érdekelne, ha a szakember szerint nem is poloska lehet, és sehol nyomát sem látjátok, akkor te miből gondoltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!