Nálatok is szokás, hogy mindenki szülinapjára meghívják az egész csoportot?
Mi is kapunk évente kb. 4-5 meghívást.
Ez egyrészről jó, mert a lányom az ajándék értékéért cserébe elmehet játszóházba bulizni (máskor sose járunk), másrészről viszont rossz, mert ő is rágja a fülem folyton, hogy majd ő is meghív mindenkit az ő születésnapjára, de mi ezt nem engedhetjük meg magunknak, így minden évben csalódnia kell.
Én sose vittem 3000 ft értékben, max. 1000-1500, de volt olyan is, hogy a meghívott gyerekek szülei mind beleadtak 500-at és egy közös ajándékot vettünk.
Fiam nagycsoportos (vegyes). Tehát a 3. évet kezdtük. Még senki nem hívott ovis szülinapra. Nem szoktak ilyet tartani.
Az oviba visznek (viszünk) tortát, üdítőt, és ott megünneplik.
Bp agglomeráció, nagy város.
Felénk csak a barátokat hívják meg és vagy otthon van buli vagy játszóházban. A gyerekek imádják. 4-5 ezerért szoktunk vinni ajándékot, de általában a belépő árából ki lehet indulni.
Ha nem engedhetitek meg magatoknak, azon ne aggódj, minket se hívott vissza mind a 8 gyerek, akit meghívtunk, de nem is azért rendezi az ember, mert elvárja, hogy visszahívják. Viszont az enyémnek is mindig olyan élmény, hogy megéri. :-D akár ha hívnak, akár az ő szülinapjáról van szó.
Szerencsére felénk nincs így.
Kisvárosban élünk.
Mi voltunk ilyen buliba és én is ilyet terveztem amikor kezdtük az ovit. Végül nem ilyen lett anyagi okok miatt.
Az én logikám az volt, hogy a gyerek mindenképpen szeretett volna szülinapi bulit tartani. De mivel akkor kezdtük az ovit, még nem alakultak ki szorosabb kapcsolatok, barátságok. Pláne egy 3-4 éves nem is nagyon tudja eldönteni pár hét után, h kivel is van jóba tulajdonképpen, de bulit azt szeretett volna. Továbbá én is azt gondoltam, h jó lenne ismerkedni, beszélgeti, jó kapcsolatot kialakítani a többi gyerek anyukájával, apukájával, mert évekig együtt fognak járni a gyerekek.
Én azt mondom, ha anyagilag az belefér, hogy 25 gyereknek kifizessétek a játszóházat, akkor ez egy szép gesztus, de ellenkező esetben sincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!