Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ismerőseim gyermeke hamarosan...

Ismerőseim gyermeke hamarosan óvodás lesz, de nagyon idegesek miatta. Nagy korkülönbség van a két szülő között és félnek, hogy a gyereküket kiközösítik, lenézik majd ezért. Elofordulhat ilyen?

Figyelt kérdés
Mivel tudnám őket megnyugtatni?
2018. júl. 25. 23:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Köszönöm a válaszokat!Mentek a kezek.

8,

Számodra talán hihetetlen de van olyan a földön aki erről az oldalról még nem is hallott.Mivel anonim az oldal ha rólam volna szó akkor úgy kérdeztem volna.Értelmezd újra amit írtam, hátha sikerül eljutnia oda ahova kell.

Amúgy nem, mert 30 feletti a fiatalabb tag is a kérdésben szereplők között és képzeld én sem egy 15 éves kislány vagyok csupán ilyesfajta tapasztalatom nincs.

Ebből a 4 mondatból képes voltál leszűrni az intelligenciámat?Én is levontam a konzekvenciát rólad a te pár mondatod alapján.Szép napot!

2018. júl. 26. 10:46
 12/13 anonim ***** válasza:
67%
7-es, ha ebben a világban élnél, tudnád hogy nagyon sok helyzetben nem elég az, amit mondasz. Engem sokszor csúfoltak iskolában, és ameddig csak elengedtem a fülem mellett meg próbáltam ilyen intelligens módon megoldani, ahogy te, nem hagyták abba. Az kellett, h lesüllyedjek a szintjükre (mivel csak azt értik), jól pofánvertem őket és elkezdék kapni uazt, amit ők tettek. Na, hitelen megértették. Sokszor görbe tükröt kell állítani, hogy észre vegyék magukat az emberek.
2018. júl. 26. 10:56
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
#6: Azért valakinek az apukáját a nagyapjának nézni és valaki anyját leringyózni egyáltalán nem ugyanaz a szint. Ebben az esetben a ringyózó sokkal lejjebb van.
2018. júl. 26. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!