Mikortól irassam óvodába a fiam?
Figyelt kérdés
2016 november 5én született és ősztől megy bölcsibe. Ott azt mondták jövőre még ne, majd csak 2020 szeptembertől menjen oviba. De akkor már majdnem 4 éves lesz, ez olyan furcsa. Tudom még messze van.2018. jún. 5. 11:36
11/13 anonim válasza:
Az én fiam is évvesztes. 2 évesen kezdte a bölcsit, és vaciláltunk is h maradjon e egy évet még, vagy menjen oviba. Végül maradt a bölcsiben, de a csoport nagy része elment oviba. A fiam 4 évesen kezdte a kiscsoportot, jövőre lesz nagycsoportos, viszont akik elmentek 3 évesen a bölcsis csoportból oviba, szintén nagycsoportosok lesznek szeptembertől. Újra. Mondják is a szülők h milyen rossz ez a gyereknek, hogy végig járt 3 évet, és most egy idegen csoporttal újra járja az utolsót. Annak idején milyen jól tettem, hogy nem vittem át oviba. Így utólag még mindig azt mondom h jól döntöttem.
Az ovis beszokatástól pedig nem kell félni,mint ahogy a többiek is írták. A bölcsiseknek sokkal könnyebb, mint akik először mennek közösségbe.
12/13 anonim válasza:
Szerintem ezt nem érdemes most eldönteni, meglátod majd milyen lesz a gyerek, hogy érzi magát a bölcsiben, hogy áll a szobatisztasággal, van-e hely oviban.
13/13 anonim válasza:
ugyan ez a bajom, az én lányom ráadásul szeptember első hetében született, papíron mégsem vihetem jövőre oviba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!