Győri anyukák! Melyik óvodába írassam a fiam? Melyikről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Győrhöz közeli kis faluból járna be minden reggel óviba.apukája szabadhegyen dolgozik ezért a szabadhegyi oviba íratnánk, meg azért is oda mert utána szeretnénk ha ott folytatná.perszecsak ha ő is így látja. a második aki a sorban áll az a Prohászka ovoda és suli. csak ez nekünk nagyon messze van. férjem ide járt és imádta. vagy van más ovi amit szívesen ajánlotók? az még jó lenne ha olyan ovi lenne ahol van bölcsöde is vagy a közelében van. mert ha lesz testvére bölcsibe fog járni, és jó lenne ha közel vagy egy helyen lennének! köszi a válaszokat2014. aug. 28. 08:06
1/3 anonim válasza:
Nem szülő vagyok, de én a Péterfy oviva jártam (Szigetben). Nagyon jó volt a hely, kedvesek az óvónők, aranyos csoporttársak, sokakkal máig nagyon jó barátságban vagyok. A környezet is igényes, folyamatos felújítások vannak. Ami előny még, hogy ha tetszik az óvoda szelleme a kisgyereknek, akkor mehet oda iskolába is. A környezet is talán megszokottabb lesz neki.
2/3 A kérdező kommentje:
és az nem baj hogy mi katolikusok vagyunk? mert ugye az evengélista iskola? de amúgy már sokan ajánlották azt az ovit is. köszi hogy írtál
2014. aug. 29. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!