Fiam "elballagott" az oviból, most minden nap sírhatnékom van. Nagyon lelkis vagyok, de azért nem gondoltam hogy ennyire megvisel majd. Van még valaki így ezzel?
én is a kisebbik ballagásánál hatódtam meg jobban,-mert ezzel nem csak neki hanem nekem is lezárult egy korszak.
És sajnáltam hogy ilyen gyorsan elmúlt..
Valamilyen szinten normális ha te is így érzel,persze azért napokig nem szabad ezen depizni
"Én speciel childfree vagyok és nem tervezek így meghülyülni..." 9
- ez rendben van, remélem sikerül a terved, de 9-es miért jársz ide FRUSZTRÁLTAN másokat bántani és lepontozni? Ez valami belső lelki igény nálad? Ahelyett, hogy boldogan élnél, élnéd világodat, mint Marci hevesen, míg meg nem halsz.
Köszönöm a további válaszokat is. A 10-esnek teljesen igaza van, őt is értem. Szeretném én is így felfogni, próbálom. Amúgy az óvodai ballagás szerintem is teljesen felesleges, amúgy sima évzáró, csak átnevezték puccosabbra. Erről még csak annyit hogy nálunk az óvónő sír ilyenkor a legjobban (csak az egyik), meg az egyik dajka. Sok szülő is könnyezett. Én nem, én direkt bekeményítettem, ott, és itthon jött ki rajtam, talán annál inkább.
Egyébként valóban akinek nincs gyereke, nem tud empatikusan választ adni ebben a kategóriában.
A childfree mit keres itt? :) Dagadék irigy lányként lesi a cukrászda kirakatát? ;)
Nézd, ez sajnos ilyen. Túllépsz :) Az első iskolai nap sokkal jobban megvisel majd, tapasztalat. De az is csak 1-2 napig, aztán olyan lesz mintha mindig is sulis lett volna :)
Én megértelek. Azt gondoltam eddig hogy nincs anya aki néha nem mereng el azon kicsit búslakodva hogy milyen gyorsan felnőnek, és egyszer majd kirepülnek a gyerekei, hiába vagyunk tisztában ezzel, mégis megérint érzelmileg, ez (lenne) a normális, nem tudom milyen emberek vannak itt, hogy kigúnyolnak ezért.
Ezen a "childfree" szövegen meg besírtam 😂, annyira menő vagy, komolyan, már nem is gyermektelen vagy hanem childfree 😂. Cool, yeah.
18, ez nem vicc, a "childfree" most olyan menő lett, mint amikor Bridget Jones filmek után a párt nem talaló nő nem magányos hanem "szingli" :) A childfree a magát karrierista, szabad és sikeres nőként számontartó valójában infantilis 20aska vagy 40 felé kanyarodó kiábrándult nő.
Van itt egy 36/n emberke, aki egesz álló nap a gyerekes és csalados topikokban bssza a rezet, hogy beszóljon minden gyerekesnek. A szánalom.hu reklámarca lehetne de baromira nem veszi eszre magát!
Oké, van aki nem akar gyereket, nem szereti. De elmondom, az nem gyerekes topikokban lóg 0-24-ben. Aki itt lóg, az akarna gyereket csak nincs, és emiatt frusztált, és beszólogat. Vagy csak ennyire sötét....gondolom ha a kutyákat nem szereti oda is beböffent néha hogy "dogfree vagyok jeee".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!