Volt-e ovono csere a gyermeked csoportjaban? Ha igen, milyen okbol es osszesen mennyi ovono foglalkozott a gyermekeddel, mire befejezte az ovit?
Huh 6-9, az tenyleg gyerekek fejlodeset bezavaroan sok szerintem is.
Bocsi, kimaradt az elozobol: Bp., Del-Budan levo ovi a mienk
Összesen 6 óvónője volt a lányomnak, + 2 ped. asszisztens, de ő kétszer volt nagycsoportos, ha csak a 3 első évét vesszük, akkor 4 volt.
Kiscsoportban: vezető óvónő + óvónő1+ ped. assz.1
Középső: óvónő1 + óvónő2
Nagycsoport: óvónő2 + óvónő3
Újra nagycsoport: óvónő4+ új óvoda vezető + ped. asszisztens2
A dadusok is változtak, belőlük is volt 3 vagy 4.
A fiam csoportját viszont végig vitte egy páros és 2 dadus néni. Ő is duplán járta a nagycsoportot, még ott is maradt volna ugyanaz az egyik óvónő, csak nyáron sajnos meghalt, így kaptak két újat.
Pécs
A mi ovinkban összesen 8 óvónő van, és még mind ott vannak 3,5 éve mióta a lányom ide jár, csak az egyik ment el nyugdijba (ismerem mindet mert nem nagy az ovi)
Lányomat is végig ugyanaz a két óvónő+dadus vitte.
Nálunk egyáltalán nem jellemző h valaki elmegy. Az biztos hogy nem normális amit a kérdező irt, hogy ekkora legyen a fluktuáció. A miénk pest megyei kisváros.
Itt amúgy a bölcsiben hallottam h kéthavonta felmond valaki, de nem ez volt itt a kérdés.
Nagyon köszönöm a válaszokat. Hasznosak voltak és sokat segítettetek. Mindenkinek ment a zöld kéz.
Ezek szerint előfordul az ilyesmi, de nagy átlgban azért nem ez a jellemző és semmiképp sem "normális" természetesen.
12.: Ettől tartok én is :-(
16.: 11 egyetlen év alatt? Mi történt nálatok?
Mikor én voltam ovis, volt egy dadus, egy állandó óvónő, és mellette 2 évig volt egy másik, de elment, utána egy nyugdíjból visszahívott óvónő volt egy évig, negyedik évre találtak egy pályakezdő állandót. Szóval nekem 1 dada+4 óvónő volt. Somogy megyei város.
A lányomnak ez volt az első éve. van egy dadus, meg 2 óvónő. A fiatalabb év vége előtt nem sokkal felmondott (neki ez volt az első éve), a helyére már mást nem vettek fel. Nekünk szülőknek nem szóltak, csak azt vettem észre, hogy reggel és du. is ugyanaz az óvónő van mindig. (Rákérdeztem egy helyettesnél, ő mondta, hogy felmondott a másik.) Közben a megmaradt óvónőt műtötték, akkor meg szétosztották a gyerekeket a többi csoportba. Azalatt ugye 2 másik óvónő és egy másik dadus foglalkozott a gyerekemmel. Tehát jövőre (a második évében) mindenképp lesz egy új óvónője a lányomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!