Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Volt-e ovono csere a gyermeked...

Volt-e ovono csere a gyermeked csoportjaban? Ha igen, milyen okbol es osszesen mennyi ovono foglalkozott a gyermekeddel, mire befejezte az ovit?

Figyelt kérdés
Kerlek azt is irjatok meg, h hol ( vagy ha ez tul konkret, akkor mekkora telepules es melyik orszagresz)? Koszonom elore is

2018. máj. 14. 23:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk nem volt a 4 ev alatt. (Nem tudom, hogy erre is varsz-e valaszt)
2018. máj. 15. 08:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Huh 6-9, az tenyleg gyerekek fejlodeset bezavaroan sok szerintem is.

Bocsi, kimaradt az elozobol: Bp., Del-Budan levo ovi a mienk

2018. máj. 15. 08:23
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Első gyermek még Dunaújvárosban járt óvodába, elvileg végigvitte volna ugyanaz a páros szerintem őket, de az egyik óvónő balesetben elhunyt és helyette nyilván jött másik. Így összesen 3 fő(4 év alatt). Második gyermeknél már visszaköltöztünk Budapestre, a II. kerületben járt óvodába, 3 évig, ugyanaz a páros volt elejétől a végéig.
2018. máj. 15. 08:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A fiam a bölcsiben "élt meg" összesen 6 kisgyermekgondozót. Felmondás, áthelyezés, baleset miatti helyettesítés, szülés és határozott idejű szerződés lejárta volt az oka. Nagyon nem viselte meg, hisz nagy kötődés még nem volt ott, inkább nekünk szülőknek volt ez furcsa, hogy 2 havonta változik. Tudom, hogy az ovit kérdezted inkább, de itt szerencsére ugyan az a két óvónő viszi végig (most középsös). Vidéki kisváros.
2018. máj. 15. 09:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Összesen 6 óvónője volt a lányomnak, + 2 ped. asszisztens, de ő kétszer volt nagycsoportos, ha csak a 3 első évét vesszük, akkor 4 volt.

Kiscsoportban: vezető óvónő + óvónő1+ ped. assz.1

Középső: óvónő1 + óvónő2

Nagycsoport: óvónő2 + óvónő3

Újra nagycsoport: óvónő4+ új óvoda vezető + ped. asszisztens2

A dadusok is változtak, belőlük is volt 3 vagy 4.

A fiam csoportját viszont végig vitte egy páros és 2 dadus néni. Ő is duplán járta a nagycsoportot, még ott is maradt volna ugyanaz az egyik óvónő, csak nyáron sajnos meghalt, így kaptak két újat.

Pécs

2018. máj. 15. 09:59
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
egy tanév alatt 11 óvónő. Bp, külkerület.
2018. máj. 15. 12:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A mi ovinkban összesen 8 óvónő van, és még mind ott vannak 3,5 éve mióta a lányom ide jár, csak az egyik ment el nyugdijba (ismerem mindet mert nem nagy az ovi)

Lányomat is végig ugyanaz a két óvónő+dadus vitte.

Nálunk egyáltalán nem jellemző h valaki elmegy. Az biztos hogy nem normális amit a kérdező irt, hogy ekkora legyen a fluktuáció. A miénk pest megyei kisváros.

Itt amúgy a bölcsiben hallottam h kéthavonta felmond valaki, de nem ez volt itt a kérdés.

2018. máj. 15. 13:11
 18/20 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat. Hasznosak voltak és sokat segítettetek. Mindenkinek ment a zöld kéz.

Ezek szerint előfordul az ilyesmi, de nagy átlgban azért nem ez a jellemző és semmiképp sem "normális" természetesen.

12.: Ettől tartok én is :-(

16.: 11 egyetlen év alatt? Mi történt nálatok?

2018. máj. 15. 22:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen, mert nyugdíjba ment az egyik óvónő. Budapest!
2018. máj. 21. 19:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Mikor én voltam ovis, volt egy dadus, egy állandó óvónő, és mellette 2 évig volt egy másik, de elment, utána egy nyugdíjból visszahívott óvónő volt egy évig, negyedik évre találtak egy pályakezdő állandót. Szóval nekem 1 dada+4 óvónő volt. Somogy megyei város.

A lányomnak ez volt az első éve. van egy dadus, meg 2 óvónő. A fiatalabb év vége előtt nem sokkal felmondott (neki ez volt az első éve), a helyére már mást nem vettek fel. Nekünk szülőknek nem szóltak, csak azt vettem észre, hogy reggel és du. is ugyanaz az óvónő van mindig. (Rákérdeztem egy helyettesnél, ő mondta, hogy felmondott a másik.) Közben a megmaradt óvónőt műtötték, akkor meg szétosztották a gyerekeket a többi csoportba. Azalatt ugye 2 másik óvónő és egy másik dadus foglalkozott a gyerekemmel. Tehát jövőre (a második évében) mindenképp lesz egy új óvónője a lányomnak.

2018. jún. 27. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!