Ovis anyáknapjára csak az anyukák és nagymamák mehetnek vagy az apukák is?
Anyák napján a nagymamákat és dédiket is illik köszönteni csak sokan rajtuk már megspórolják az időt és a virágot.
Kérdezz rá az oviban, mert volt hogy egy-két gyerekhez eljött az egész család a 3 kistesóval is, és ezért valakiknek meg kiszorultak az anyukáik a teremből!!
Második válaszoló, teljesen egyetértek veled!
Én is "nehezményezem" azt, hogy az anyák napjára a nagymamákat is hívni kell. Persze, ők is anyák, de nem a mi gyerekünké, hanem a férjünké vagy nekünk, nőknek az anyja. Köszöntsük mi őket, de az unokának minek? Nem mamák napja, hanem ANYÁK napja.
Most biztos le leszek pontozva, de ez a véleményem, és meg is van rá az okom, hogy így gondoljam.
10-es, remélem nem kell magyaráznom, hogy a szomszéd gyerek anyukáját mért nem kell meghivnom a gyerekem anyák napi ünnepségére...
De mért baj ha a mamák is ott vannak???? Nyilván imádják az unokát, ők is szültek néhány gyereket, ennyit megérdemelnek nem?
Aki rosszban van a nagymamával az gondolom nem hivja meg vagy eltitkolja az időpontot, de azok úgysem találkoznak sürün, de egyébként mért kéne kizárni őket ebből a szép és megható élményből? Ennyire már ne legyetek önzőek.
Mi kár éri az anyukákat ha ott a nagymama is? Igy megtanulnak a gyerekek legalább plusz egy verset, amit a nagymamáknak mondanak el.
Az a baj, hogy ez nem MAMÁK napja, hanem anyák napja. Nyilván a nagymamák is voltak anyák, és kaptak verset meg virágot a gyermeküktől.
Én nagyon jóban vagyok anyósommal, de nem hívom ANYÁK napjára az oviba, mert a gyerekemnek én vagyok az anyja, nem anyósom. Én sem fogok majd elmenni az unokám ovis anyák napjára, mert az az ANYÁK ünnepsége. Oda menjen majd a menyem.
Anyósomat meg megköszöni a férjem.
Van, aki ezt máshogy látja, én így látom.
14-es, de szerinted csak azért ne menjen a nagymama mert nem a gyereked anyukája hanem a párodé? Nagymama az az anya vagy apa anyukája, tehát a közvetlen családban egy anyuka, és ez egy anyák napi ünnepség... De mindegy, nem magyarázom tovább...
Nekem sajnos nem élnek a szüleim, de mindent megadnék ha az én anyukám is ott tudna lenni az anyák napi ünnepségen az oviban.
Lassan 10 éve követem ezt az oldalt, de hihetetlen, hogy minden évben van valaki, aki elkezdi, hogy a nagymamák ne menjenek, mert így meg úgy.
18 éves a legnagyobb gyerekem. Az óvodától kezdve a sulijáig mindig megemlékeztem a nagymamákról is. Ajándékkal, verssel, meghívóval az ünnepélyre. Anyák napján a dédimamákat is köszöntötték a gyerekeim, amíg éltek. Ma már csak a temetőbe vihetjük az anyák napi virágot. Igen, én is a férjem mamájára, pedig nekem nem anyám.
Miért születtek vajon nagymamás versek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!