Ovis anyáknapjára csak az anyukák és nagymamák mehetnek vagy az apukák is?
Az ANYÁK napja az anyáké. Nem az egész pereputtyé.
Elhiszem, hogy a gyerek minden "fellépését" látni akarja az egész család, de ez nem erről szól. Hanem az anya-gyermek kapcsolatról.
Nálunk a fiam csak engem köszönt anyák napján. Nagyon jóban vagyunk anyóssal is, de anyósomat a férjem köszönti. Hisz a férjem ANYJA.
Nem tudom, miért ment el ez az anyák napja ilyen minden felmenőt köszöntsünk dologba.
AMúgy van apák napja. Igaz, az oviban (még) nem, de mi otthon akkor köszöntjük apát.
El tudom képzelni, amikor a gyerek szavalja, hogy "Édesanyám, virágosat álmodtam", és sír a mama, apa.... Tényleg a papát nem akarod vinni? Mert őt kihagytad.
Ha kamerázni szeretnél az egyik anyukával beszéljétek meg, hogy egymás gyerekeit kamerázzátok\fényképezitek amíg mondja a verset.
Szerintem se vesszen el az Anyák napja jelentőssége.
Nálunk csak anyukák és mamák mehetnek.
Azt viszont nem értem hogy valaki mért nehezményezi a nagymamák jelenlétét? Ők is ugyanúgy anyukák is.
"valaki mért nehezményezi a nagymamák jelenlétét? Ők is ugyanúgy anyukák is."
Akkor vigyem a szomszédomat is? Ő is anyuka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!