Szeptemberig fejlődik annyit a beszéde hogy ne legyen az oviban gond?
Kisfiam 2,5 éves szeptember 20-án lesz 3 éves.Jövőhéten van beíratás akik aug.
31-ig betöltik a 3.évet,telefonáltunk az oviba,hogy őt akkor mikor írassam be,azt mondták most kötelező beíratnom szeptemberre.Viszont még csak szavakban beszél és utazáshoz még kell a pelus (itthon bilizik)
Mivel a rokonságban nincs korabeli gyermek ezért csak játszin találkozunk gyerekekkel ami szintén aggaszt hogy jön ki az ovis társaiva
Kérdező, te teljesen sík vagy.
Még az én oviköteles és emiatt természetesen beiratott gyerekemnek se kell kezdenie szeptemberben, ha pl: nem érjük el a szobatisztaságot. Papíron oda jár majd, gyakorlatilag meg akkor kezd, amikor tudunk.
De a te gyerekednek még papíron se kell kezdenie.
Ne haragudj, kérdező, de nem értelek!
4.# -ban azt tanácsoltam, érdeklődj, mert valamit félreértettél vagy rosszul tájékoztattak. Tisztáznod kellett volna egy elhallást, erre te meg beíratod azonnal!
15.#.ban azt javasoltam, mutassanak egy rendeletet, hogy MIÉRT kell beíratni, de nem tisztáztad a helyzetet.
Attól tartok, vagy az óvodai dolgozó nem tud számolni vagy te nem tudod a gyereked születési évét (már bocsánat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!