Nagy gond lesz ez kisfiamnak?
Csak jó lesz neki.
Mo-n sajna ezek a kiscsoportos beszoktatások elég lélektelenek. Ordít az egész csoport...
Èn külföldön élek, és max 2 újgyerek egy nap, és egy héten úgy max 4-5 új gyerek...
Az ovonönek is könnyebb és a gyereknek is jobb, ha végig az új gyerekre tud koncentrálni, ha baj van akkor csak nagyjából egy gyerek ordít.
Az elválás a szülötöl úgy megy, hogy kiépít a gyerek egy biztos pontot egy másik személlyel(ovonövel).
Szerintem ne aggodjál, csak jobban jár, hogy már egy nyugodtabb környezetbe megy.
Szerintem nem lesz gond. Legalább az óvónők kicsit jobban tudnak figyelni az egyetlen "picire".
A lányom októberben tölti a hármat, akkor csatlakozik a csoporthoz, addig csak hetente 1x "bekukkantunk 2-3 órára". Vegyes csoport, csak 6 új gyerkőc van, így az újak összeszokott bandába csöppennek. Úgy tűnt, mindenki remekül érzi magát, a lányom is gyorsan feloldódott, talált játszótársakat.
Nálunk 2,5-től 7 éves korig 1 csoportban vannak a gyerekek, a beszoktatás pedig egyszerre max 2 gyereknek van.
Nem úgy megy, hogy szept. 1. és betódul a sok gyerek, mert legalább a csoport fele nyáron is csak abban a 3 hétben nem járt mikor nagytakarítás volt.
Szerintem nem lesz gond, nálunk inkább arra hívták fel a figyelmet, hogy reggelente ne későn érkezzen a gyerek, mert addigra a többség bent lesz, meglesz hogy ki kivel és mivel játszik, ne legyen az, hogy ez miatt nem veszik be a játékba pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!