Az óvónők mennyire veszik komolyan, amit a gyerekek mesélnek?
Állítólag én is mondtam meredek (minden igazságot nélkülöző) sztorikat az oviban, amivel a szüleimet égettem.
A gyerekünk is rákapott. Néha súlytalan kitalációk: pl. szánkózni voltunk. Nem voltunk, bár szóba került, de hó hiányában elnapoltuk.
A legújabb az, hogy nem hagyjuk aludni. Ennek az ellenkezője igaz, komoly csörték mennek, hogy méltóztasson már aludni - ő meg teljes repertoárt mutat be kifogásokból.
De olyan is volt már, hogy az apja intim részének méretét ecsetelte, irreálisan (bokáig ér). Pedig ez otthon egyáltalán nem téma. TErmészetesen lát minket fürdés közben, de nem magamutogató szinten és nem, nem ér bokáig az apjának. Ez utóbbi témán meg is lepődtem, mert az én melleim érdeklik nagyon, ő is szeretne magának. (Még nem akartam elkeseríteni, hogy cirka tíz év múlva számíthat csak némi növekedésre és nem garantált, hogy nagy lesz.)
Mi őt soha nem ütöttük meg, az apjával szoktak játékosan birkózni. Olykor az apja kap néhány keményebb ütést, rúgást. Ez is már úgy ért be az oviba, hogy verjük... (Erre egyetlen tippem van: amikor már nagyon hülyén viselkedik, néha viccesen megkérdez az apja, hogy megverheti-e. De ott már a hanglejtés is árulkodó, hogy poénból kérdezi, nem szándékozik bántani.)
Az "apa meghúzta a hajamat" annyiból helytálló, hogy öltöztetésnél előfordul néha, hogy véletlenül becsípi a cipzárral. Szándékos, büntető szándékú hajhúzásra soha nem volt példa. Fizikailag soha, sehogy nem bántottuk.
Egy kisgyereken látszik ha otthon bántják. Az enyém is meséltek meredek dolgokat. A kisfiam múltkor a buszon ecsetelte a mellette ülőnek hogy ha rossz akkor otthon nem adunk neki enni. Természetesen enni adunk neki csak olykor édességet nem kap.
A fiam egyik csoport társa a múltkor arról mesélt nekem hogy az ő apja mindig meztelenül főz és vigyáz nehogy leforázza magát ott mert akkor anya szomorú lesz.
Én pedig állítólag búvárfelszerelést készültem venni az 5 éves kisfiamnak a hétvégén...mondanom sem kell, hogy eszem ágában sem volt😊
A férjem pedig (megint csak állítólag) nem is a gyerekeim apja😊ez az infó is csak úgy véletlenül jutott el hozzám😁
Hatalmas fantázia, az óvónők jókat derülnek.
A pontozásból is látszik, hogy a többi szülő viszont kanyar nélkül beveszi. Az enyém az öltözőben fennhangon ecseteli, hogy kiszöktek a barátjával az udvarra vagy átlógtak egy másik csoportba. Egy páran úgy néznek ránk miatta, mintha bűnözők lennénk.
Azt nem tudom az óvónőknek mit mesél, de eddig nem jelezték, hogy gond lenne :)
Az en fiam is ilyen.meredek sztorikat ad elő.:) nekunk az óvónő rákerdez arra ami esetleg erdekli.
A napokban elpletyuzta h apával a bankba volt.
Az óvonenink pedig megkérdezte....de hogy??
Arulkodott ez a kisfiu nekunk...
Leizzadtunk a férjemel mire elmondta az óvonő h tenyleg elköltözunk-e,??!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!