Városi rendezvényeken nem érzitek kivételeznek a magánovis gyerekekkel?
Figyelt kérdés
Ma sportnap volt, versenyekkel és rendre mindent a magánovi csapata nyert. Nem is érdekelne de a lányom sírt, mert ők nem kaptak labdát és tortát. Foci meccsre ők teljes felszerelésben voltam, névre szóló mezzel passzolgattak tényleg ügyesek voltak. Erre a lányomék nem is tudták foci is lesz. A lányomékon semmi egyenpóló, semmi egység. Az egyik nevelő többet nyomogatta a telefonját. Nem az első ilyen volt már, de idáig nem foglalkoztam vele.2017. szept. 27. 22:41
1/6 anonim válasza:
Ez nem a városi rendezvény hibája. Hanem az ovitoké. Nem véletlenül érdemes magánba vinni a gyereket.
2/6 anonim válasza:
Mi köze a rendezvény szervezôjének ahhoz, hogy kin milyen póló van? Ha a másik ovi tudta, hogy lesz foci, akkor gondolom a tiéteket is ugyanazt a programot kapta, csak két telefonnyomogatás közben a nevelô elfelejtette megnézni/szólni/készülni. Ez a ti ovitok hibája, senkivel nem kivételeznek. A magánosok meg nem a semmire fizetik a lóvét, az egyenpóló csak belefér a büdzsébe.
3/6 anonim válasza:
Ez nem szervező ,vagy a magán ovi hibája hanem az ovitoké megkapták programot ők is ,de nem szoltak,nem foglalkoztak vele.
4/6 anonim válasza:
Ez nem kivételezés, hanem az nyert aki jobb volt.
A magánovisok ezek szerint jobban felkészültek, igy nem csoda h nyertek.
Beszélj erről az óvónőkkel!
Egyenpóló egyébként nálunk is van (állami ovi), az ovi csináltatott minden gyereknek, 1000 Ft/db áron. Esetleg te is vesd fel az óvónőknek vagy szülői értekezleten.
5/6 Baranka válasza:
Nálunk nincs magánovi csak állami. Lehet az az jobban felkészült és azért nyert. Nemde? Az én gyerekeim is állami oviba járnak. Nagy csoportjának nincs egyen polója csak a kicsi csoportjának. És mégis összetartás van az egész oviban. Én bizony jelezném a vezető óvónőnek az óvónő trehányságát/nemtörödömségét.... Elég szomorú, hogy idáig nem foglalkoztál vele még is csak ő van a gyerekeddel egész nap.
6/6 anonim válasza:
Nem hinném a sport napot szervező emberek hibája ez. Inkább az óvnőké akik a gyerekeddel foglalkozik. Szerintem ők nem készültek fel eléggé. Viszont a lányodnak elmondanám nem a nyeremény a fontos, hanem a részvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!