Nálatok is kiviszik esőben a gyerekeket az udvarra játszani?
Esokabat, gumicsizma ?
A magyar nok agyon oltoztetik a szerencsetlen gyerekeket- mint ahogy par napja irtak itt, a legtobb no mar most harisnyat ad a nadrag ala.
es megi betegek ? Na miert ? Ostobak !
Esos, hideg orszagban lakom, igen, kiviszik a minden napos esoben szelben hidegben, es megsem betegek a gyerekek !
De nincsenek is agyon oltoztetve szuletesuktol.
Mikrozod a joghurtot ???
Azta, azthittem mar nincs lejjebb.
Én írtam az esőkabátot, gumicsizmát.
Nem értem, mi ebben a túlöltöztetés!?
Talàn az írtam, hogy 20 fokban is
vastag pulóvert adnak/adunk alá?
Vagy szerinted az az egészséges, ha a gyerek vizes ruhában, lábbeliben van?
Ugyan, menj már!
Elozo, bocsi nem neked szolt!
En is azert irtam, hogy pont ezert van az esokabat es a gumicsizma, a gyerekek nem cukorbol vannak nem art az eso.
A kerdezonek szolt, hogy nem attol lesz a gyerek egeszseges hogy 6 reteget ad ra 20 fokban es bent poshadnak az allott levegon, hanem pont az teszi neki jot ha kint az esoben jatszik, erre valo az esokabat.
Nem, nem viszik ki őket esőben. Sokszor sajnos még jó időben sem viszik ki őket, hanem bent vannak a csoportszobában egész nap :-(
Holnap szóvá is akarom tenni az óvónőnek.
Vagy olyan is volt már idén többször is, hogy csak a nagycsoportosokat vitték ki, a kicsiket nem. Nem tudom ez miért jó. (egyik lányom nagy-, a másik kiscsoportos, innen tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!