Kislányotok kizárólag leggingsben vagy melegítő nadrágban is szokott menni az óvodába?
Rosszul fogalmaztam. Az óvodában értettem a melegítőt, nem amikor viszem, hanem hogy miben van ott.
Köszönöm a válaszokat
Bocs, hogy fiús anyaként válaszolok, de a mi ovinkban inkább vannak a kényelem miatt melegítőben még a lányok is, sőt, van aki abban is viszi a lányát. Nyilván egy szép, tiszta melegítő együttesre gondolok. De vannak, akik nyilván legginsben. Az nagyon ritka, ha valaki farmert ad a gyerekére, tök mindegy, hogy fiúról vagy lányról van szó.
Amúgy az én fiam se farmerban jár oviba, meg ott sem abban van, mivel kényelmetlen számára, nem is nagyon szereti.
Az oviban első szempont, hogy a gyerek kényelmesen érezze magát. Szerintem.
Én csak leggingsben vagy nadrágban viszem. Kintre az udvarra a leggingsre vesz rá egy melegítőt,azt összesározhatja, a leggings igy tiszta marad.
Tartalék ruhának van bent a melegítő.
Fiamnak kintre és bentre is melegítő.
Lányomnak csak kintre melegítő, amit általában rávesz a leggignsre, bentre csak leggings, szoknyával, ruhával felsővel.
Mivel autoval viszem- hozom, igy en abban viszem amiben benn is van, kivéve télen, ott ra kell oltoztetni nyilván.
Szeretjuk a leggingst, de van sok melegito nacija is.
Sok dizajnos darab kaphato,pl. Disney-s melegitok, azok meg szebbek mint a sima leggingsek. Es kenyelmesek is. Udvarra is kimennek benne, es pl. ha kicsit huvosebb van ősszel, siman a melegitot valasztom, vastagabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!