Nektek milyen ruhában ballagot óvodából kislányotok?
Nálunk egyéni elképzelés volt. Nem kötötték ki, hogy fekete szoknya/nadrág és fehér ing legyen.
Annyit kértek, hogy ünnepies legyen.
Én vettem neki a HÁDÁban egy szép, nyári kis ruhát. Hozzá pedig felvette az ünneplőcipőjét.
Sötétkék kötényruha apró fehér szivekkel, alá fehér felső. Fehér harisnya és ünneplős cipő (rózsaszín).
Nem kötötték ki, hogy milyen legyen, én a fekete szoknya, fehér blúz együttest nem favorizálom, főleg ha nem muszáj.
Suliban úgyis kötelező.
Idén ballag majd, nálunk sincs kötelező ünneplő megszabva.
A fehér harisnya adott és a blúza van több féle fazon-szín is. Szoknya: vagy egy szürke-lila kockás, ezüstszálakkal húzott szép kis rakott szoknyában; vagy egy piros, vékony kord, flitteres aljú pörgősben lesz.
Vagy turkálok valami kincset neki addig még :)
cipője több van, egy kopogós fekete, egy piros balerina, meg egy rózsaszín csillogós balerina. majd kiderül melyik szetthez kell passzítanunk.
A nagyobbom az ovis ballagásán egy fehér alapon sötétkék apróvirágos blúzban volt + színben-fazonban hozzáillő sötétkék szoknyában, aminek az aljsószoknyája tüllös, és körben meg olyan alakban voltak apró strasszkövekből virágok kirakva, mint a blúz virágocskái. fehér harisnyában volt és a fehér ovis szandáljában, mert az ünneplőcipője előző nap feltörte mikor itthon billegett benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!