15 hónapos kislányotok hány cm, hány kg és miket csinál, mond?
Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 16:50
1/3 anonim válasza:
Bár az enyém 16 hónapos de 15 hónaposan 83 cm és 14,7 kg volt.
Mondja anya,apa,vau,mama,papa,cica,bú, mennyé, (mennyél)memme,iszi, nem és még a könnyebb szavakat utánozza. Mutatja a pocit és mondja is a szemét orrát fejét száját fülét. Kanállal próbál egyedül enni. Pohárból egyedül iszik.
Egyedül játszik szinte egész nap.
Jön megy a lakásban kipakol és vissza is pakol. Próbálja a cipőt zoknit pulcsit felvenni meg a sapkát. Felismeri a cicát kutyát anyát apát magát mamáékat papáékat fényképről is.
Babakocsit tologatja babával. Főzőcskézik. De leginkább a könyveit nézegeti.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
2/3 anonim válasza:
76 cm és 9,5 kiló, mondja h anya, apa, baba, mama, papa, vau, cica, csüccs, halló, menj, kéri, teki, peppa :D épp ennyi jutott eszembe, jön megy egész nap le nem ülne csak enni, azt is ha én leültetem az etetőszékbe, darabosat egyedül kézzel eszi, folyékonyat én kanalazom neki, szól hogyha éhes, szomjas, eljátszik egyedül is de igényli a társaságot, szeret mesét nézni, peppa malacot, de sétálni is babakocsiban vagy gyalog csak úgy hamarabb fárad.
3/3 anonim válasza:
16 hónapos, 79 cm. és 10 kg. Kiskonyhában főzőcskézik, hozza nekünk, hogy megegyük, meg a plüssállatokat eteti. Motorozik a lakásban fel-alá, hozza a képeskönyveket, szereti, ha olvasunk Neki(mutogatjuk mi micsoda). Pár szót mond, anya apa, mama, papa, adjál, tessék, cucu(cumi), cica, mek(kecske), csacsi. Pohárból egyedül iszik, evésnél is szépen kanalazgat a szájába, miközben etetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!