20 hónapos kislányotok hány centi?
Figyelt kérdés
S hány kiló?
Köszi!
2012. jún. 14. 15:16
4/7 A kérdező kommentje:
Lányom 87 cm, és 10,7 kg. Súlyra kevesebb mint az átlag, pedig nem tűnik vékonynak. De nem is ez a lényeg.
Azért kérdeztem, mert távoli barátnőm 20 hónapos kislánya 80 cm és 10,4 kg, és nem akarta elhinni, hogy az enyém 87 cm. Azt mondta az lehetetlen. :)
De majd elküldöm neki, amiket írtatok.
2012. jún. 14. 15:41
5/7 anonim válasza:
88 centi, 14 kiló
Ez fura, hogy itt minden kislány majdnem ekkora! Nálunk az én lányom nagyon "kimagaslik" a játszótéren!!
6/7 anonim válasza:
3. vagyok.
a barátnőm lánya 2 évesen volt 87cm. de én is azt veszem észre hogy a csajszim a lányok között magasabb, van hogy a fiúktól is akik vele egyidősek. mindenesetre én nem tartom őt magasnak, és itt is amiket olvasok nagyjából uyganilyen magasak a babák.
most 22 hónapos múlt a lányom és 90cm és 12,85kg.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. jún. 15. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!