Hová költöznétek Magyarországon belül két pici gyerekkel? Hol jó pl. az ovi, iskola?
Külföldről hazatérve 15 év után, rokoni kapcsolatok nélkül az egész ország nyílt terep. Szempontok:
-Megyeszékhelyhez közeli kistelepülés, ahol még vannak emberi kapcsolatok, sok a kisgyermekes fiatal család ( értelmiségi, nyitott szülőkkel).
-lehetőség van haszonállat tartásra, és a megyeszékhely közelsége miatt jó az infrastruktúra
- nincs vagy minimális a kisebbség aránya, biztonságos környék
- ha lehet, német nemzetiségi oktatás elérhető legyen.
És miért akartok hazajönni? Egy csomó dolog köt titket kint mindenhez, itt meg semmi, akkor miért? Ez egy egyre élhetelenebb ország sajnos...
EGy csomó dologba beszűrődik a politika, a hatalomvágy, számomra ez egyre kínosabb.
Nekem számítana, hogy hol születtem, hol éltem, mielőtt külföldre mentem. Hogy a gyerekeimnek mutogatni tudjam, esetleg járhasson a régi iskolámba, vagy én is lássam a régi ismerőseimet.
Így keresném a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!