Óvodai nemiszerv mutogatás?
"Nem értem!"
Pedig végtelenül egyszerű: a kisgyerekeknél a természet általában győzedelmeskedik a társadalmi normák felett.
Én se hiszem, hogy ténylegesen megtörtént a dolog, lévén fájna is, erekció is kéne hozzá, nyoma is lenne. Inkább csak odatevés lehetett. Már ha egyáltalán az megtörtént, mert azért ebben a korban még bőven van "valóságmásítás":)
Egyébként az óvónő mellett magával a gyerekkel kéne elsődlegesen beszélni, persze az ő szintjéhez mérten.
Érdekes hogy mindenkinek vannak ilyen emlékképei, én semmi ilyenre nem emlékszem. Lehet engem kihagytak belőle? :D
Nyugi, ez valahol természetes, de azért a rakják egymás fenekébe szerintem már nem a gyerek saját kitalációja. Jelezzétek az óvónéninek. És ne keríts neki nagy feneket-mármint ne legyen ez napi téma vagy nagy ttagédia, de beszélj róla a gyerekkel is.
Hát én ledöbbentem azon, amit írtál. Anno az oviban mi is mutogattuk egymásnak, ezt a részét természetesnek tartom (bár jó lenne abban a nyugodt hitben lennem, hogy a kiscsoportos fiam és a bölcsis lányom nem csinál majd ilyeneket). De ez a betenni egymás fenekébe a kukit ledöbbentett. Megértem, hogy elképedtél teljesen. Az óvónőt mindenképpen bevonnám. A mi ovinkban a gyerekek nem maradhatnak egyedül a mosdóban, vagy az óvónő vagy a dadus beáll a mosdohelyiség és az öltöző közötti ajtóba, és mindkét helyiségben tartózkodó gyerkőcöket szemmel tartja.
Jesszusom, hogy juthat egyáltalán ilyen egy 4 éves kisgyermek eszébe? Biztosan felnőttől hallja, de akkor meg milyen beteg környezet lehet az olyan, ahol egy pici gyermek ilyet hall. Belegondolni is rossz, mennyi veszély leselkedik a gyermekeinkre. Szörnyű lehet most Nektek. Beviszitek jóhiszeműen a fiatokat az oviba, ahol aztán ilyen dolgok történhetnek. Egyébként technikailag szerintem is max. odadörzsölés lehetett, de akkor is. Az én fiam fenekéhez ne dörzsölje már oda egyetlen kisfiú sem a kukiját! Rosszzl vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!