Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után miben változik a...

Szülés után miben változik a női nemiszerv?

Figyelt kérdés
Az érdekel, hogy kinézetben milyen változás következik be, érzésre/szexuálisan milyen változás lehet és hasonlók.
2017. jan. 6. 11:03
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*nemi szerv
2017. jan. 6. 11:05
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Rogton utana brutalis;)

Par het mulva ugyanolyan.

2017. jan. 6. 11:06
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Hogy a dokimat idézzem:

Amit egyszer varrtak, az sose lesz ugyanolyan, mint előtte.

És még ha nem is "rossz", nem ugyanolyan.

Egyénileg eltérések lehetnek, nem lehet általánosítani.

Nekem vannak hegeim (4x szültem), tágabb is, br intim tornával sokat lehet segíteni.

A férjem sosem panaszkodott, nekem nehezebb elmennem, én tágabbnak érzem, meg kellemetlen belül, hogy súrlódik itt ott az a rész, ahol nem olyan rugalmas.

Több előjáték kell és síkosító nélkül egyáltalán nem megy.

Néha fáj is.

Én azt tudom elképzelni, hogy annak lesz "ugyanolyan", akinek semmilyen repedése nem volt.

Viszont az is tapasztalatom, hogy egy jól működő párkapcsolatban megoldjuk a változások által létrejött kellemetlenségeket "problémát".

És olyan is van, hogy egy adott póz az egyik szülés után nem volt kellemes nekem, míg a másik után újra igen. :)

2017. jan. 6. 11:19
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Az talán nem tartozik szervesen a kérdésedhez, de az egész alhas berendezése megváltozik, nekem a belek sem állnak ugyanúgy, és a húgycső sem teljesen. Máshogy kell ülnöm a wc-n, ha nem akarok "mellé lőni". Ez van. meg a csodálatos gyerekek!
2017. jan. 6. 11:20
 5/12 A kérdező kommentje:

Természetesen ez semmitől nem riaszt vissza, nem ezért kérdezem :) most az első babát várjuk, de akármi is történik az alfelemmel, nem fogunk egy gyereknél megállni, mert nekem nagyon rossz volt, hogy nem volt tesóm, nem tudtam kivel játszani, nem volt, aki megvédett volna az iskolában és egyedül a szüleim is nehezebben engedtek el bárhová. Szóval nimcs az a "rémtörténet", ami változtatni tudna a terveimen :)

Csak azért tettem fel a kérdést, mert tudni szeretném, hogy mire kell felkészülni.

2017. jan. 6. 11:26
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Utána kb 2 hétig fájt és meg volt dagadva az egyik szem.ajkam, utána olyan volt mint előtte, bár a hüvelyem tágabb volt még pár hétig, de ez úgysem érdekelt
2017. jan. 6. 11:32
 7/12 anonim ***** válasza:
55%

(Van testvérem, alig játszottunk együtt. Nem egy iskolába jártunk, nem együtt jártunk el.)

Egyébként akinek nem változik, az mázlista vagy nem hüvelyi szülése volt.

Utána mint a bomba ütötte kráter vagy a szétklopfolt hús is jó hasonlat. Később nyilván visszább húzódik, de maradhatnak érzéketlen területek. Méhsüllyedés, hüvelyfalsérv...

2017. jan. 6. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Egyéni, nekem küllemre totál ugyanolyan maradt, első szülés után (volt gátmetszés) egy ideig fájdalmas volt a szex, meg tágabb voltam, kb egy év múlva lett funkcionálisan is a régi. Második szülés után (gátvédelem, pici repedés) mintha mi se történt volna. A doki is azt mondta a 6 hetes kontroll után, hogy mintha nem is szültem volna, és úgy is éreztem. Mondjuk 3 kilós gyerekeim voltak, nem 4,5, azért ez is számít.
2017. jan. 6. 13:11
 9/12 anonim ***** válasza:
46%

Harom huvelyi szules, 3 kg-os babak.

Mazlista vagyok:)

2017. jan. 6. 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is picit nagyobb lett, de a szex nekem sokkal jobb (férjemnek is). Én is intimtornáztam, segített picit. Két majdnem 4,5 kg-s gyereket szültem természetesen.
2017. jan. 6. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!