Kisfiam 2018. januárjában tölti a három évet mikortól muszály mennie oviba?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 27. 20:17
21/27 anonim válasza:
Azt,hogy konkrétan 2018 januárban vagy 2018 szeptemberben oviköteles-e azt nem tudom,de bölcsiben dolgozom,és nálunk van olyan kislány aki idén szeptemberben tölti a 3-mat,de marad 2018 szeptemberig,illetve több decemberi meg januári gyerkőc is marad még.Egy háziorvosi vélemény alapján kérvényezheti a szülő a maradást,tehát nem kell vinned januárban ha nem akarod.
22/27 anonim válasza:
Januári a lányom, ő 3 éves kora utáni szeptemberben kezd, mert valóban így van. Nem kellett volna beíratnod és akkor nincs félreértés.
23/27 anonim válasza:
Az óvodavezető biztos elszámolt valamit, mert valóban 2018. szeptemberétől óvodaköteles csak! Az én fiam idén szeptemberben tölti be a 3-at, és még neki sem kötelező, csak annak, aki aug. 31.-ig betölti. Én be sem írattam.
24/27 anonim válasza:
Januártol viheted ,de 2018 szeptemberétöl is rá ér,elég lett volna ha nem akarod januártol vinni 1 év mulva beiratnod.
25/27 Zsuzska59 válasza:
Ahogy be töltötte a 3. életévét . Törvény !!!....Különben ugrott a családi pótlék !! Ennyi !
26/27 anonim válasza:
Ugyan már! Az én fiam nem volt bölcsis, 3,5 évesen ment oviba (áprilisban töltötte a 3-at, szeptemberben kezdte az ovit). És nem ugrott a családi pótlékunk, kaptuk rendesen. Szval utolsó, kérlek, ne hordj össze hetet-havat.
Sőt, a most 26 hónapos bölcsis kislányom is jövő szeptemberben kezdi az ovit (januárban fogja tölteni a 3-at, szeptemberben már 3 éves 8 hónapos lesz), addig marad a bölcsiben. Beszéltem a bölcsivel, az ovival, mindenki egyetértett, hogy tanév felénél ne tegyem át az oviba. A bölcsi örömmel tartja 2018 nyári szünetéig, az ovi pedig örömmel felveszi 2018 szeptemberétől.
27/27 anonim válasza:
"Ahogy be töltötte a 3. életévét . Törvény !!!....Különben ugrott a családi pótlék !! Ennyi !"
Ne terjeszd már a hülyeséget! Ez nem így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!