Alig vesz tudomást a gyerekemről az óvó néni?
Nagyon visszahúzódó, csendes gyerekem van, és ennek köszönhetően az óvó néni mintha észre sem venné.
Minden nap annyit hallok a pedagógustól, hogy "válaszolt, ha kérdeztem" - de semmi többet. Hogy mit játszott, hogy evett, kivel teremtett kapcsolatot, elaludt-e - egyszerűen semmit nem tudok meg.
A kicsitől is szoktam kérdezni, hogy mit mondott X néni, egyáltalán szólt-e hozzá egész nap, vagy megsimogatta-e a fejét, leült-e hozzá az asztalhoz vagy bármi, ami "kapcsolat", de sokat mondok, ha hetente egyszer van vele személyes "élménye".
Reggel, délután, mindegy mikor megyünk, maximum egy köszönés, és letudta a gyereket. Mintha egy bepottyant valaki lenne, aki nem is tartozik a csoporthoz. És én is hiába kérdezek, semmi konkrétat nem tudok meg az óvó nénitől, tényleg, mintha nem is venné észre a gyerekem.
Más gyerekekkel társalog, viccelődik, leül melléjük, rájuk szól - VALAMI, bármi...
22es vagyok!
Magánovin nem gondolkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!