Mikortól kell akkor járnia óvodába?
Ha felvették, akkor vihetitek már most (azt hiszem a betöltött 3 éves kor előtt 3 hónappal már fel lehet vinni).
Az óvónő nem akarta, hogy még többen leygenek, ezért elhajtott - mert szeptembertől is ráérnétek beiratni, ha akarjátok. Bezsélj az óvodavezetővel.
Törvényileg kötelezően szeptembertől kell járnia.
De ha felvették most, akkor kezdhettek most.
" meg hogy március elején vihetjük beszokatni. Erre múltkor férjem bevitte és éppen hogy ki nem zavarták őket, "
Csak úgy kérdezés nélkül beállítottatok? Mert azért azt illik egyeztetni az óvónőkkel, hogy ezen meg ezen a napon megyünk, mikorra menjünk, mennyit leszünk, mit vigyünk...stb
Ezt én se értem hogy hogyhogy bevitte és elzavarták - mért nem tudtak róla hogy fog menni és hogy az óvoda vezető azt mondta mehet?
Ha az óvoda vezető azt mondta h mehettek beszoktatni, akkor mehettek. Beszéljétek meg az óvónővel is, egyeztessetek!
Hivatalosan szeptembertől óvodaköteles, de ahol van hely felvehetik már 2,5 éves kortól a gyereket. Az én kislányom is a héten kezdett pedig még nincs 3 éves.
Mindenképp kell szólni az óvónőnek hiszen az elején beszoktatás van - honnan tudhatnád akkor hogy hányra kell mennetek és mit vigyetek? Nekünk pl első nap tízórai utánra kellett vinnem. Főleg ha konkrét dátumot nem beszéltetek meg. Azért ez nem olyan h bármikor beállítok egy gyerekkel.
Beszéld meg és akkor viheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!