Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit lehet tenni, ha betegen...

Mit lehet tenni, ha betegen viszik a gyereket az oviba és nem viszik orvoshoz?

Figyelt kérdés
Van egy házaspár, akik betegen viszik a gyereket az oviba és rendszeresen megfertőzi a többi gyereket, köztük a miénket is. Orvoshoz nem viszik, mert minek. Az óvónők, meg a szülők nem mernek szólni nekik, mert rendkívül primitív és agresszív romákról van szó. Én már szóltam volna, hogy vigyék orvoshoz a gyereket, mert nem gyógyszerre keresek, de a feleségem kért, hogy hagyjam. Hol lehetne lépéseket tenni ezügyben?
2017. márc. 5. 06:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
Nekem is volt hasonló "felelősségteljes" anyuka ismerősöm mint az utolsó, tavaly halt meg a kislánya, mivel állandóan vitte bölcsibe, nem tudott megerősödni az immunrendszere, felülfertőződött, ami ráment a szívizomra és szívburokra, két hét szenvedés után meghalt. DE biztos megéri, kedves utolsó. Én ott is csak náthás volt a gyerek, csak mivel az is gyengíti az immunrendszert, könnyebben elkapja a súlyosabb dolgokat...
2017. márc. 5. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyen nem tőrödöm anyukák miatt másik 10 nem tud dolgozni menni. De az már nem a te gondod.
2017. márc. 5. 13:52
 13/15 anonim ***** válasza:
94%
A nemtörődöm anyák a saját gyerekeiket is leszarják, mert nem érdekli őket , hogy a gyerek szenved benn az oviban és testileg-lelkileg az anyjukra vágynak.
2017. márc. 5. 14:31
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

Keptelenség minden náthával és köhógéssel otthon maradni a gyerekekkel. Mindig lesz olyan szüló, aki kenyszerből vagy nemtörődómségből viszi a gyerekét az oviba.

Ezen nem kell háborogni, nem lehet kikerülni a felső légúti fertőzéseket. Nekem két ovis gyerekem van, és bizony orrfolyással viszem őket, mert nincs annyi szabim, sem segítségem sem tolerancia a munkahelyemen, hogy havi szinten otthon maradjak velük.

Ha lázasak, vagy antibiotikumot kapnak, vagy fájdalmuk van, akkor természetesen megoldjuk, de egy sima náthával irány az ovi.

Lehet kioktatni, de az egy utópisztikus világ, ahol a munkahelyek jobbulást kívánva engednek el táppénzre, szabira úgy hogy semmi következménye nincs.

2017. márc. 5. 20:17
 15/15 anonim ***** válasza:
45%
62 %-os válaszolónak: az sem érdekel, ha te gyereked egy kisebbet megfertőz? Mert itt hősködsz, hogy csakazértis viszed mindenféle közösségbe. És ha egy pici gyerek kapja el? Akit sokkal nehezebb kezelni? Gondolkodj már!
2017. márc. 6. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!