Ki a hibás (törött kéz az oviban)?
21/31 A kérdező kommentje:
A szülőkkel másnap beszéltem, apuka az óvónőkre haragszik(ami engem nem vigasztal),gyalog járnak az óvodába. Itthon nem verekszünk, nincs agresszió, de szigorú vagyok. Ezért sem értem, hogy történhetett meg ez.
22/31 A kérdező kommentje:
Volt már rá példa az oviban, hogy az egyik gyerek fejen dobta a másikat. Sőt, már az én lányom is volt, hogy foltosan jött haza, illetve a haját megtépték. Nyilván valamelyik társuktól látják.
Aki annyira azt akarja hogy az anyuka telefonáljon és kérjen bocsánatot: Az óvónők is telefonáljanak gondolom, hiszen itt ők a legnagyobb hibásak, rájuk voltak bízva a gyerekek. mLehet újat mondok, de egy 6 éves még gyerek, nem biztos hogy minden helyzetben tisztában van azzal hogy mi lehet a következmény, az óvónőknek és dajkáknak kéne megakadályozni hogy ilyesmi történjen. Nekem eszembe se jutna a kislányra haragudni, szegénynek így is hatalmas trauma ez.
2017. márc. 2. 14:55
Utolso azert te nem vagy semmi.....a fele havi fizujat ne ajanlja fel? :)
Ha veletek tortent volna ami a lelokott kislannyal, a kerdezo nelkul te ennyire elesett lennel hogy kotozesre neki kene cipelni? Te meg ulnel a kocsijaban es vadlon neznel ra vagy beszelgetnetek az idojarasrol? El se tudom a szitut kepzelni....
2017. márc. 2. 15:19
Sorry, nem utolsonak hanem az anyagi karteritest kovetelonek szolt
2017. márc. 2. 15:20
13:49-en pofam leszakad... Azert hihetetlen milyen arcatlanok tudnak lenni az emberek.
Kedves kerdezo, adj halat az egnek hogy nem egy ilyen penznyelo gyerekevel tortent, meg dotalhatnad is mert neki bocsanatkeres nem eleg, neki penz kell meg fuvarozas...
2017. márc. 2. 15:25
20as, gondolom ha a te gyereked okozna sérülést másnak, te is azonnal így kárpótolnád igaz? Tehát nem csak elvárod.
2017. márc. 2. 15:47
Én vagyok a "pénznyelő". Igen, ha az én gyerekem tenne ilyet, megkérdezném, milyen módon nehezíteti meg az életüket ez a baleset és felajánlanék mindennemű segítséget, amivel a gyerekem áltat okozott terhet levehetek róluk.
Ez tényleg csak az én elvetemült elmémben merült fel? Ha egyéb kárt okoz egy gyerek (pl. anyagit), akkor is felel a szülő érte. Nem lehet mindig elintézni egy bocsánatkéréssel.
2017. márc. 2. 16:51
Nekem eleg lenne, ha bocsanatot kernek. Nekem furcsa lenne penzt elfogadni, meg a kocsijukban menni kotozesre...nem varnam el mert nem tartom esszerunek. Kenyelmetlen lenne nekem hogy egy balesetert fejem oket.
2017. márc. 2. 16:55
én az óvónőre is mérges lenék ,meg a lányodra is ,no meg az enyémre is ,mert gondolom az óvonők elmondták egy párszor hogy fára mászni nem szabad,mert leesel.és magambol kiindulva ,irto mérges lenék mind ketőtőkre,óvónő nem figyelt gyerekekre pedig az a dolga,te lányod meg ne piszkálja a fán lévöt mert le esik.
2017. márc. 3. 05:13
Kapcsolódó kérdések: