Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ki a hibás (törött kéz az...

Ki a hibás (törött kéz az oviban)?

Figyelt kérdés
A kislányom lelökött az oviban egy kislányt a fáról, akinek eltört a keze. Nagyon bánt, de mindenki nyugtat, hogy nem csak ő a hibás. Ugye a kislány felmászott a fára, illetve olyan helyen voltak, amit nem látott az óvónéni??
2017. márc. 1. 19:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
59%
Azt írod:rettentően bánt a dolog,de megértette a lányom,hogy ilyet nem csinálunk!ENNYI?!?!Én tuti nem hagynám annyiban!A tortúra,a fájdalom,a munkából kiesés egy kicsit több annál,mint hogy a lányod sírt egyet az ügy miatt.Hogy a fenébe jutott az eszébe,hogy lelökje?!Csak azért,mert nem szabad felmászni!Basszus!
2017. márc. 2. 11:06
 12/31 anonim ***** válasza:
66%

Utolso es most mit csinaljon a kerdezo akasaza fel magat, a lanyat meg adja be javitoba??

Ne legyel ennyire rosszundulatu, hogy forgatod benne a kest! Biztos bantotta, bantja is a lelkiismeret anyat es lanyat is de mit varsz, kuldjon neked magarol kukorican terdepli fotot?

En vagyok aki irta hogy a fiat majdnem leloktek egy ketmeteres maszokarol....csak hogy ne mondhasd hogy nem tudom milyen veszelyben volt a torott kezu kislany. De akkor sem ertelek, bortonbe kene a kerdezonek vonulnia vagy itt gyakorin bunbocsanatert esedezni a valaszoloktol??

2017. márc. 2. 11:25
 13/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm. Rémesen rosszul érzem magam, de visszafordítani nem tudom. Egy hétig nem jön a kislány, utána az oviban, ha kell segít neki a lányom.
2017. márc. 2. 11:29
 14/31 anonim ***** válasza:
55%
Nem vagyok rosszindulatú,és nem gondolnám,hogy kardjába kéne,hogy dőljön!DE!mint 3 gyerekes anyukának nagyon karcsú lenne egy "rosszul érzem magam,a gyerek sírt".Meglátogatták?Anyuka felhívta a kislány Anyukáját,felajánlva a segítségét ÉS sajnálatát kifejezve a történtek miatt?
2017. márc. 2. 11:57
 15/31 anonim ***** válasza:
76%
Feltehetoleg igen de ez nem tartozott a kerdeshez! Minek irta volna le?
2017. márc. 2. 12:24
 16/31 anonim ***** válasza:
86%

Amugy tokmindegy hany gyerekes anya vagy felesleges volt kiemelni, egy gyerekes anya is ugyanugy aggodhat a gyerekeert en nem gondolom hogy attol a lanyom torott keze hamarabb meggyogyul mert a leloko kislany anyukaja nem nyalja korbe a va.lagamat sirva huszonhatszor.

Biztosan bocsanatot kert.

2017. márc. 2. 12:26
 17/31 anonim ***** válasza:
65%
bocs elirtam: nem gyogyul a gyerek gyorsabban attol ha anyuka korbenyal
2017. márc. 2. 12:28
 18/31 anonim ***** válasza:
47%
Baromira nem így értettem,de nyugodtan forgasd ki a szavaimat.Ha ettől jobban érzed Magad!Azért a "majdnem" lelökték a mászókáról,és az eltörték a kezét között óriási különbség van.Kíváncsi lennék,ha a Te gyerekeddel teszik ezt,akkor is ilyen nagy a szád?!
2017. márc. 2. 13:01
 19/31 anonim ***** válasza:
55%
Ja,és csak azért merészeltem leírni a gyerekeim számát,hogy tudd,van némi tapasztalatom ami a gyerekek viselkedését,veszélyeztetését,bajba keveredését illeti(25, 9, és 5 évesek a gyerekeim).De bakker,ilyennel,hogy "jó szándékból" lelökje a fáról,hát,nem találkoztam.Egy 6 éves-aki amúgy hamarosan iskolába megy-már különbséget tud(kell,hogy tudjon tenni)jó és rossz között.Ha nem,akkor az a szülő hibája.Ennyi.Ezért írtam,hogy a "nagyon bánt" az számomra kevés.Részemről a téma lezárva.
2017. márc. 2. 13:07
 20/31 anonim ***** válasza:
57%

Ha az én gyerekemnek eltörné a kezét egy másik, a minimum, amit elvárnék a kartörést okozó családjától, hogy amíg a gipsz fent van, addig ajánlják fel, hogy hoznak-visznek minket az óvodába (nincs autóm és busszal elég nehéz még egészséges kezű gyerekkel is kapaszkodni), a kórházba, ahol a röntgent, kötözést végzik. Valamit felajánlják, hogy ha esetleg emiatt nem marad elég táppénzem és később szükség lenne rá, megoldják a gyerekem felügyeletét (más kérdés, hogy rájuk bíznám-e). Vagy a munkából való kiesésből származó kevesebb jövedelem és a gyógykezelés felmerülő költségeinek megtérítését.

Igaz, nem gyógyul hamarabb a törött kéz. A gyerek fájdalma sem lesz kevesebb.

De én sem érném be egy bocsánatkéréssel.

2017. márc. 2. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!