Nálatok az oviban megvan már, hogy hányan mennek iskolába?
Lányom vegyes csoportú oviba jár (kicsi ovi, mindössze 2 csoport van). 6 nagycsoportos gyerekből 4 marad az oviban. Köztük a lányom is.
Sokat gondolkodtunk, mi lenne neki jobb, mert nayon okos kislány (sok feladatnál átlag feletti eredmyényt ért el), viszont rettenetesen mozgékony, könnyen elterelődik a figyelme, főként ha fáradt, kicsi is, beteges, úgyhogy jobb lesz neki, hogy kap még egy évet a gondtalan gyerekkorból. :)
Valakiknek szúrják a szemét azok a válaszok, ahol azt írják, hogy maradnak a gyerekek. :D
Én a 2. válaszoló vagyok, akit lepontoztatok, mert úgy látta jónak, hogy a lányától még nem veszi el a gyerekkorát. Bármilyen hihetetlen itt rajtam kívül senki nem ismeri ezt a kislányt, sem a terhességem és a szülés körülményeit. Ha én - mint felelős szülő- úgy ítélem meg, hogy számára így a legjobb, akkor nyugodtan a fejetek tetejére állhattok, és nyomogathatjátok a negatív kezecskét, akkor is marad az oviban. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!